reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Julka89.89 nie dużo , norma była chyba 29 ja miałam ok. 32. Lekarz sadzi, ze wyrównam ja w przeciągu 2 miesięcy a jak nie to dołoży clo. Cieszę się razem z dziewczynami, które bedą mieć owulacje, mam nadzieje, ze tez doczekam się swojej :tak:

reklama
Ja tez miałam 32 a dokładniej 31,5, mi lekarz powiedział ze to nie znacznie i nic nie przepisał i sama postanowiłam ze będę łykać castangus na zbicie prolaktyny i zobaczę za 2 miesiące co będzie, jak nie znajdę i nie spadnie mi prolaktyna to pójdę żeby mi coś zapisał.

Julka a jak u Ciebie wyglada kwestia owu ? Bo u mnie nic, wielkie okrągłe zero, a najgorzej ze śluzem :confused:

Mam 20 stron do nadrobienia i nie dam rady:( miałam mieć dziś monitoring, ale niestety nie było szansy wyrwać się z pracy i jadę jutro z rana wiec proszę o kciuki. Strasznie boli mnie jajnik i sporo jest śluzu jak nigdy. No zobaczymy co lekarz jutro powie. Witam nowe mamusie. Luxi- super, że jesteś:)
Wybaczcie, że tylko o sobie ale juz padnięta jestem. Gaga- ciesze się, że dostałaś te prace:)
Dobrej nocy!
Oldżi- a jakie masz AMH ?

Dziewczyny ja właśnie wróciłam od mojego gina. Wynik AMH - dramat, podwyższona prolaktyna... Dostałam bromergron i będziemy monitorować cykl. Kolejny miesiąc bez owulacji a miałam nadzieje, ze coś tam się ruszyło, bo dwa dni mocno miałam kłucie jajników :-( dobrze, ze jest tu sporo pozytywnie nastawionych duszyczek to jakoś tak lżej na serduchu :)

Ja tez biore Bromergon tyle ze wynik po leku miałam 292 :(
AMH co to jest nie miałam tego badanego :/

Ostatnia edycja:
Jezu nadrobilam 2 godziny leze i czytam.
No dziewczyny zbliza wam sie nowy termin owu wiec nogi do gory i za ojczyzne.
My sobie chorujemy mlody ma sie juz calkiem calkie ja juz tez troche lepiej ale zapalenie zatok szczekowych bez lekow przeciwbolowych to jakies nieporozumienie.
Co do sluzu nie zebym jakos spexjalnie go obserwowala ale jakos nie zauwazylam zebym miala go jakos wiecej w czasie owu a owu jednak byla jak widac wiec ten sluz to taki pic na wode chyba.
Gaganwlasna kasa jest wlasna i jakos kobieta czuje sie pewniej jak sama zarabia newet jesli nie sa to wielkie pieniadze.
Luxi w tym miesiacu nie czekaj na plodne po prostu dziki sex codziennie az do terminu miesiaczki nastepnej na wszelki wypadek , wiesz tak wyczynowo wycisnij z niego wszystkie soki bo ja w zeszlym testowaniu bylam za ciebie pewna.
Laski zostal wam grudzien 2015 w tym cyklu wiec mniej na bb wiecej igraszek.
Nos mam zatkany i doprowadza mnie to do szalu. :-)

Hej Kochane, synus juz podniosl na nogi, takze nie spimy. Dziewczyny jeszcze 6 dni do termimu @ . Maz sie nawet wczoraj pytal, kiedy termin 
Boli tzn tak cmi mnie brzuch jak na @ czesto i piersi bola, ale nie bardziej chyba niz co miesiac 

U nas sloneczko, choc zimno, ale przynajmniej na sloneczko milo popatrzec  milego dnia!

reklama
Dzień dobry dziewczyny :) życzę wam miłego dnia. Synek juz w szkole ja pije poranna kawka i szykować się trzeba do szpitala :)
Madziolina mam nadzieje ze to nie na @ objawy :)

U mnie też świeci piękne słoneczko :)

Do góry