sa wykapane i leza, ale co sie nakrzyczalam to mojeAaa takie buty no to już będę teraz kminić. Jeszcze nie cała godzina i do dumu jak tam dzieciaki? Uspokoiły się troche?
reklama
monii88
Fanka BB :)
witam, od soboty niezglądałam ale was nadrobiłam
kami masz śliczną córeczke:-)
oldzi witam na bb
gaga ja tez miałam 7zł teraz po roku mam 7,50 jakby nie mogli dac nam 8zł żeby wyszła ta najniższa krajowa,chytrusy
ja już koncówka @,także jestem bliżej do staranek,któras podała tu objawy do pcos i się przeraziłam bo było "skąpe miesiączki" ja mam takie ze nawet niemusze tampona uzywac bo wkładka by mi wystarczyła:-( we wrześniu miałam usg i niby wszystko dobrze,czy majac pcos mógłby tego nie zauważyć? do gina się niebawem wybieram wiec może wspomnę o tym skąpym @,ide się wykąpać i do łóżeczka bo jestem taka zmęczona i śpiąca ze szkoda gadac
oldzi witam na bb
gaga ja tez miałam 7zł teraz po roku mam 7,50 jakby nie mogli dac nam 8zł żeby wyszła ta najniższa krajowa,chytrusy
ja już koncówka @,także jestem bliżej do staranek,któras podała tu objawy do pcos i się przeraziłam bo było "skąpe miesiączki" ja mam takie ze nawet niemusze tampona uzywac bo wkładka by mi wystarczyła:-( we wrześniu miałam usg i niby wszystko dobrze,czy majac pcos mógłby tego nie zauważyć? do gina się niebawem wybieram wiec może wspomnę o tym skąpym @,ide się wykąpać i do łóżeczka bo jestem taka zmęczona i śpiąca ze szkoda gadac
za to moja ostatnia @ to prawie same skrzepy i na ketanolu bylamwitam, od soboty niezglądałam ale was nadrobiłam
oldzi witam na bb
madziolina_p
Moni88 podobno jak skape bardzo miesiaczki to owulki moze nie byc :-( powiedz ginowi koniecznie
reklama
balladyna
Pierwszy raz pisze z telefonu heh. Kami jak ten czas leci jak sie tak patrzy z boku. Dni do staran sie wloką,potem do testow a Ty juz 10 tydz)