reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

uff łapki mnie bolą już ehh ale się rozpisałyście. Ale macie fajnie ja mojego mam w domu tylko przez 2 tyg i to zazwyczaj styranego myślącego tylko o wyrku i chrapaniu a nie baraszkowaniu :dry:

reklama
Moja koleżanka wczoraj ciążę z bliźniakami straciła :( płakać mi się chcę! Czemu tak się dzieje?! Dlaczego kobiety muszą przez to przechodzić? No dlaczego?! To już jej piąta strata. Boże dlaczego :(

Lux kochana Ty juz po owu jestes?
Strasznie mi przykro z powodu kolezanki :(

Ostatnia edycja:
luxuorius rowniez mi przykro:(
Myśle ze lepiej jest czekac nawet rok dluzej na te 2 kreski i próbować i sie starać co miesiac niz stracić;( strasznie mi przykro;( najwazniejsze teraz dla niej to wsparcie bliskich zeby sie nie załamać ....;(

a gdzie to majdaneczek, może faktycznie wstawmy dane o wieku i cyklu starań na pierwszą stronkę? Zaczynam od siebie, wiek 29lat, pierwszy w życiu cykl starań :)

Majdaczek to dopisz i mnie ja już byłam w ciąży udało się w 2 cyklu poronilam. Mam 27 lat. Znowu bede sie starać... Z końcem miesiąca wtedy bede po 3 cyklu

Mysle ze takie wlasnie forum ktore tutaj mamy jest wspaniałym wsparciem dla każdej z nas i nie wazne na jaki temat czy starania, poronienia..choroby to jest piękne ze mimo tego iż sie nie znamy tak naprawde kazda z nas jest serdeczna dla drugiej podnosi na duchu, rozbawi,pocieszy i jedna dla drugiej jest nadzieja na wszystko bo tyle rożnych przypadków ile nas tutaj i jedna dla drugiej jest ta nadzieje ze " bedzie lepiej"

Lux przykro mi z powodu kolezanki u mojej kuzynki 2 dni temu wywlywali porod w 4 mies bo maluszek niestety odszedl

Majdaczek u mnie jak cos teraz bedzie 2 cykl staran 24lat

reklama
Mój L też przeziębiony i wielce umierający z 37st temp ;) Także nasze starania dziś odpadają. Ech :(

Lux, bardzo współczuję twojej koleżance :( To musi być straszne :(

Moje dane: 27 lat, pierwszy cykl starań.

Ps. W innyn wątku widziałam w opisie np "2 cspp" co to znaczy?

Do góry