reklama
pkati
Fanka BB :)
luxuorius rowniez mi przykro
Myśle ze lepiej jest czekac nawet rok dluzej na te 2 kreski i próbować i sie starać co miesiac niz stracić;( strasznie mi przykro;( najwazniejsze teraz dla niej to wsparcie bliskich zeby sie nie załamać ....;(
Myśle ze lepiej jest czekac nawet rok dluzej na te 2 kreski i próbować i sie starać co miesiac niz stracić;( strasznie mi przykro;( najwazniejsze teraz dla niej to wsparcie bliskich zeby sie nie załamać ....;(
1985nelia2
a gdzie to majdaneczek, może faktycznie wstawmy dane o wieku i cyklu starań na pierwszą stronkę? Zaczynam od siebie, wiek 29lat, pierwszy w życiu cykl starań
pkati
Mysle ze takie wlasnie forum ktore tutaj mamy jest wspaniałym wsparciem dla każdej z nas i nie wazne na jaki temat czy starania, poronienia..choroby to jest piękne ze mimo tego iż sie nie znamy tak naprawde kazda z nas jest serdeczna dla drugiej podnosi na duchu, rozbawi,pocieszy i jedna dla drugiej jest nadzieja na wszystko bo tyle rożnych przypadków ile nas tutaj i jedna dla drugiej jest ta nadzieje ze " bedzie lepiej"
reklama
Mój L też przeziębiony i wielce umierający z 37st temp Także nasze starania dziś odpadają. Ech
Lux, bardzo współczuję twojej koleżance To musi być straszne
Moje dane: 27 lat, pierwszy cykl starań.
Ps. W innyn wątku widziałam w opisie np "2 cspp" co to znaczy?
Lux, bardzo współczuję twojej koleżance To musi być straszne
Moje dane: 27 lat, pierwszy cykl starań.
Ps. W innyn wątku widziałam w opisie np "2 cspp" co to znaczy?