reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

uff łapki mnie bolą już ehh ale się rozpisałyście. Ale macie fajnie ja mojego mam w domu tylko przez 2 tyg i to zazwyczaj styranego myślącego tylko o wyrku i chrapaniu a nie baraszkowaniu :dry:

reklama
Moja koleżanka wczoraj ciążę z bliźniakami straciła :( płakać mi się chcę! Czemu tak się dzieje?! Dlaczego kobiety muszą przez to przechodzić? No dlaczego?! To już jej piąta strata. Boże dlaczego :(

Lux kochana Ty juz po owu jestes?
Strasznie mi przykro z powodu kolezanki :(

Ostatnia edycja:
luxuorius rowniez mi przykro:(
Myśle ze lepiej jest czekac nawet rok dluzej na te 2 kreski i próbować i sie starać co miesiac niz stracić;( strasznie mi przykro;( najwazniejsze teraz dla niej to wsparcie bliskich zeby sie nie załamać ....;(

a gdzie to majdaneczek, może faktycznie wstawmy dane o wieku i cyklu starań na pierwszą stronkę? Zaczynam od siebie, wiek 29lat, pierwszy w życiu cykl starań :)

Majdaczek to dopisz i mnie ja już byłam w ciąży udało się w 2 cyklu poronilam. Mam 27 lat. Znowu bede sie starać... Z końcem miesiąca wtedy bede po 3 cyklu

Mysle ze takie wlasnie forum ktore tutaj mamy jest wspaniałym wsparciem dla każdej z nas i nie wazne na jaki temat czy starania, poronienia..choroby to jest piękne ze mimo tego iż sie nie znamy tak naprawde kazda z nas jest serdeczna dla drugiej podnosi na duchu, rozbawi,pocieszy i jedna dla drugiej jest nadzieja na wszystko bo tyle rożnych przypadków ile nas tutaj i jedna dla drugiej jest ta nadzieje ze " bedzie lepiej"

Lux przykro mi z powodu kolezanki u mojej kuzynki 2 dni temu wywlywali porod w 4 mies bo maluszek niestety odszedl

Majdaczek u mnie jak cos teraz bedzie 2 cykl staran 24lat

reklama
Mój L też przeziębiony i wielce umierający z 37st temp ;) Także nasze starania dziś odpadają. Ech :(

Lux, bardzo współczuję twojej koleżance :( To musi być straszne :(

Moje dane: 27 lat, pierwszy cykl starań.

Ps. W innyn wątku widziałam w opisie np "2 cspp" co to znaczy?

Do góry