reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzien dobry

Ja troszke zabiegana jestem wczoraj bylam z niuniem na muzykoterapi ,bardzo Sie malemu podobalo probowal grac na pianinie I gitarze :-) dzisiaj wraca sredniak z wycieczki takze powoli zabieram Sie za obiadek

Luxi Jakos szybko @ przyszla ...przykro mi

Trzymam kciuki za wizyty I za testujace

Witajcie dziewczynki :)

Lux tulam i życzę owocnych starań w przyszłym cyklu.
Malinka zycze piękniej owulacji i również owocnych staranek
Ewel kciuki za betę
Julka oby @szybko minęła

u mnie dziś 20 dc owulacja najprawdopodobniej była w 18 dc późno jak na mnie ale 11 dc pęcherzyk miał 10 mm więc tak mogło być zwłaszcza że śluz był mega ciągnący i przezroczysty. Wczoraj uz było biało a na dodatek mam jakąś infekcje bo mnie piecze tam na dole, ale dostałam ostatnim razem taki płyn od siostry (nie pamiętam jak się nazywa) i leje na wacik i się smaruje, jest już lepiej. Ostatnio liczyłam sobie ze gdybym teraz zaszła w ciąże to termin byłby na 09.12 i tak bardzo w zeszłym roku pomyślałam ze fajnie byłoby tak na święta akurat.... to ostatni cykl żeby ur jeszcze w tym roku :)
Jeżeli w tym cyklu nie zajdę to wylogowuje się z każdego ciążowego forum... i muszę przestać myśleć o tym...

No ja zrobiłam betę wynik wieczorem lub rano ale raczej dziś:) byłam i doktorki i możliwe ze nie toleruje Luteiny dopochwowo i dlatego Mnie piecze i Swedzi zmieniła mi ja na podjezykowa i dostałam globulki na wszelki wypadek bo mówi ze jakiś stan zapalny może się zrobić.

Cześć dziewczyny ;-)

Lux, szkoda że @ nadeszła :-:)-(

Tak mi kiepsko internet dziś w pracy działa, że coś mnie zaraz trafi :wściekła/y:

Wczoraj w nocy ok 2 obudził mnie płacz niemowlaka, które mieszka pod nami. Płakał i płakał, a ja się zaczęłam zastanawiać czy na pewno tego chcę :-p:-p w ogóle ostatnio zaczynam mieć wątpliwości, są dni że bardzo chcę, a są takie że myślę: ale po co, przecież dobrze jest jak jest :sorry::sorry: sama już nie wiem, o co mi chodzi :sorry:

reklama
Cześć dziewczyny. Wieczorem spróbuje Was nadrobić i uzupełnić listę. Trzymajcie za mnie kciuki, bo jadę na 12 tak na 1-1,5 na probe do pracy. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Do góry