reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Kochane ja mam duphaston na wywołanie, ale lekarz kazał od przyszłego cyklu zażywać dopiero. Ten przetrzymać.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Kochane ja mam duphaston na wywołanie, ale lekarz kazał od przyszłego cyklu zażywać dopiero. Ten przetrzymać.
A ty w ciazy nie jestes ? Robilas jeszcze Pozniej test ?
Lilolo
Fanka BB :)
Kasik,
Dobrze pamiętasz. Mam na 17
Miłego dnia w pracy :*
Dobrze pamiętasz. Mam na 17
Miłego dnia w pracy :*
balladyna
Kami to się tak mówi, każdy by chciał wyjechać, ale w razie wojny przepływ ludności zostaje ograniczony, szczególnie mężczyzn. Poza tym przed powołaniem do wo. się nie da uciec.
Gaga coś z rutyną weź, rutinoscorbin albo scorbolamid - i 2 tabletki a nie 1, dużo zdrówka.
Uciekam, miłego dnia babeczki.
Gaga coś z rutyną weź, rutinoscorbin albo scorbolamid - i 2 tabletki a nie 1, dużo zdrówka.
Uciekam, miłego dnia babeczki.
reklama
Lilolo
Balladyna,
Mojego i tak by nie powołali. Ale nie licz na to, że w tym kraju ktokolwiek stawi się na wezwanie. Połowa młodego ludu za granicą, a druga się tam wyszukuje. Wojsko jest zawodowe wiec niech sobie walczy ten kto wybrał taki, a nie inny zawód. Bo narażać życie dla takiego kraju jak nasz no way! Takie moje zdanie.
Mojego i tak by nie powołali. Ale nie licz na to, że w tym kraju ktokolwiek stawi się na wezwanie. Połowa młodego ludu za granicą, a druga się tam wyszukuje. Wojsko jest zawodowe wiec niech sobie walczy ten kto wybrał taki, a nie inny zawód. Bo narażać życie dla takiego kraju jak nasz no way! Takie moje zdanie.
Ostatnia edycja: