reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edyta,

Kurcze weź nie strasz :( tak samo mówili wszyscy jak Gruzję atakował. Ale jakoś wszystko ucichlo. Nie no teraz to już na serio zaczęłam nad tym myślec.

W tym... błagam Cie nic nie mów . Wiem że jest połowa Marca a ja nie mam nic. Kochana na to spotkanie mamy jej oddać 2 rozdziały. Na seminarium nam tylko powiedziała o badaniach. Ale jak napisać wstęp, jak te rozdziały zacząć, czy coś NUL!!

Kochana nie przejmuj sie nie jest tak zle. Tylko radziłabym Ci skonsultować sie z kims w sprawie pisania pracy. Wytłumaczyla Wam chociaż jak sie pisze przypisy dolne albo jaka czcionka macie pisac? Bo to wszystko ma znaczenie.

Ewel zalezy jakie podraznienia ,z czego to wyniklo ,Wiem ze Dobre jest tantum Rosa ale to dziewczyny stosuja po porodzie ;-)

Gaga teraz szybciutko porobisz badanka I bedzie supcio :-)

Kami z Rosja to grubsza sprawa ,Putin cos kombinuje .

sorry że taki temat zaszczepiłam, ale ja o tym teraz myślę mocno, wszystko przez nasz rząd który jak zwykle nie potrafi nic jasno powiedzieć. a mój mąż mundurowy i jakby coś to zostanę w chacie sama - człowiek myśli o duperelach, robi zakupy, sieje trawę w ogródku a to nie wiadomo co będzie ://// no milkne, bo wam humory zniszczę hehe

reklama
Do góry