reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Edytka dobrze, że ci się udało usunąć wirusa bo nieźle ci namieszał. Okresu nadal nie mam :-( dziś pierwszy raz od około 2 lat zakręciło mi tak w głowie, że ledwo doszłam do okna.. raz w pracy też tak miałam to wylądowałam na pogotowiu
gaga92
Fanka BB :)
Kasik ja tez wczesniej chodziłam na NFZ i też tam w gabinecie usg nie było, ale jak tylko poszłam prywatnie to od razu robił usg brzucha i dowcipne także wydaje mi się, ze w tych prywatnych gabinetach jest to standart że robią Ci oba usg
Lilolo
Fanka BB :)
Ewel,
Ja używałam globulki vagical. I clotlimazolum, ale ja jakoś nadmiernie lekarstw w ciąży się nie wystrzegam wiec mnie nie pytajcie o takie sprawy bo pewnie na wszystkim co ja biorę jest zakaz w ciąży
Dajcie spokój z ta wojna. Ja nawet jeżeli to mojego nigdzie nie puszcze i wyjeżdżamy z kraju. Na pewno nie zostanę w PL
Ja używałam globulki vagical. I clotlimazolum, ale ja jakoś nadmiernie lekarstw w ciąży się nie wystrzegam wiec mnie nie pytajcie o takie sprawy bo pewnie na wszystkim co ja biorę jest zakaz w ciąży
Dajcie spokój z ta wojna. Ja nawet jeżeli to mojego nigdzie nie puszcze i wyjeżdżamy z kraju. Na pewno nie zostanę w PL
Gaga gratulacje za @ może głupio to brzmi, ale wiąże się z nowymi staraniami
Julka teraz kolej na Twoją @! Niech przychodzi i nie gra na Twojej cierpliwości.
Co do tematu wojny... ja się tego bardzo obawiam.. nie wiadomo co to się może lada dzień wydarzyć.. dobrze się nie dzieje.. a teraz wydaje mi się, że ludzie nie bronili by tak kraju jak niegdyś.. bo i po co? Czego tu bronić?
Julka teraz kolej na Twoją @! Niech przychodzi i nie gra na Twojej cierpliwości.
Co do tematu wojny... ja się tego bardzo obawiam.. nie wiadomo co to się może lada dzień wydarzyć.. dobrze się nie dzieje.. a teraz wydaje mi się, że ludzie nie bronili by tak kraju jak niegdyś.. bo i po co? Czego tu bronić?
reklama