reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Edyta dokładnie tak:-) czekam na te badania to co mogę je w piątek zrobić?

a nawet nie mówcie o wojnie:/ mój nie mundurowy ale w razie wojny na pewno wezwanie dostanie bo we wojsku był :(

reklama
Edytka dobrze, że ci się udało usunąć wirusa bo nieźle ci namieszał. Okresu nadal nie mam :-( dziś pierwszy raz od około 2 lat zakręciło mi tak w głowie, że ledwo doszłam do okna.. raz w pracy też tak miałam to wylądowałam na pogotowiu

Kasik ja tez wczesniej chodziłam na NFZ i też tam w gabinecie usg nie było, ale jak tylko poszłam prywatnie to od razu robił usg brzucha i dowcipne także wydaje mi się, ze w tych prywatnych gabinetach jest to standart że robią Ci oba usg

Ewel,

Ja używałam globulki vagical. I clotlimazolum, ale ja jakoś nadmiernie lekarstw w ciąży się nie wystrzegam wiec mnie nie pytajcie o takie sprawy bo pewnie na wszystkim co ja biorę jest zakaz w ciąży :)

Dajcie spokój z ta wojna. Ja nawet jeżeli to mojego nigdzie nie puszcze i wyjeżdżamy z kraju. Na pewno nie zostanę w PL

Wczoraj czytalam ze tvn zostal sprzedany ,I tak naprawde w pl sa tylko polacy bo juz prawie nic polskiego nie ma procz ludzi ,wszystko posprzedawali I w razie czego o co walczyc ??? Jedynie ludzi chronic nic wiecej :-/

Gaga gratulacje za @ :) może głupio to brzmi, ale wiąże się z nowymi staraniami ;)

Julka teraz kolej na Twoją @! Niech przychodzi i nie gra na Twojej cierpliwości.

Co do tematu wojny... ja się tego bardzo obawiam.. nie wiadomo co to się może lada dzień wydarzyć.. dobrze się nie dzieje.. a teraz wydaje mi się, że ludzie nie bronili by tak kraju jak niegdyś.. bo i po co? Czego tu bronić?

kurcze baby w ogóle to mnie jakieś choróbsko zbiera:/ katar mam słabo się czuję a na 10 jadę jeszcze się przyuczać :/ muszę chyba do apteki podjechac i kupić coś żeby mnie nie rozebrało

reklama
Do góry