madziolina_p
Fanka BB :)
Luxi daj spokoj, nie kracz!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lux ja mam koorydanotor opieki i ze mna to sięjużw sumie nie cackają. Jak przychodzi co do czego to zestaw badań. Tyle że ja płacę za prywatną klinike. Ubezpieczyłam się i co miesiąć trzeba wysyłać pieniążki na konto. Ale to lepiej. Bo do lekarza czekam mx 1tydz a nie miesiąc czy dwa aż ktoś mnie łaskawie przyjmie żeby dalej odepchnąć mój problem..
Polecam. Jak tylko kogoś trochę stać to lepiej zapisać sie do prywatnej kliniki niż co miesiąc płacić u prywatnych lekarzy. Nawet taniej wychodzi.
Najpierw to musi wymrzeć pokolenie moherowych beretów.
Byłam w kościele w niedziele i przyjechał jakiś stary zchorowany ksiądz na rekolekcje. Rozprawiał o tym, że kto daje na WOŚP ten udziela wsparcia diabłu. Szatan kieruje WOŚP i zabiera pieniądze z Caritasu. Tyle że Caritas nigdy nie kupił żadnego inkubatora dla dzieciaczków i łóżek rehabilitacjnych dla starszych ludzi.
Wg tego księdza Bronisław Komorowski został objęty ekskomuniką jakąs tam za to że podpisał ustawę In Vitro i w jego obecności nie ma prawa być odprawiana msza święta.
Najgorsze że wszystkie mohery z zapałem kiwały czapkami.
To ja się pytam jak ma to się zmienić? Jak na wybory młodzi nie chodzą a krajem rządzi kościół? I wszyscy się go boją? Może i Bronek nie jest jakoś super rozgarnięty ale ustawę podpisał. Dla par starających się do kilka tysięcy więcej możliwych zabiegów. A poprzedni prezydenci? Nikt nie podpisał bo się bali że się Rydzyk obrazi. A jednak się dało.
Ja tez w pierwszej ciazy nie robilam bety
Tyle tu tu piszecie o tej becie a mi nigdy lekarz nie kazał tego robić. Po co to się robi? Tzn chodzi mi o to czy jeśli zauważę, że mam betę za niską to coś z tym się da zrobić?
Jejku!!! Monii nie robiłaś bety ??
Tyle tu tu piszecie o tej becie a mi nigdy lekarz nie kazał tego robić. Po co to się robi? Tzn chodzi mi o to czy jeśli zauważę, że mam betę za niską to coś z tym się da zrobić?