reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Czesc kobietki.

No w koncu doczytalam ale standardowo juz nie pamietam co mialam odpisac.

Ja staram sie juz ponad 2 lata o mojego drugiego Skarba.

Kasia tesciowym to co bys nie porobila to hasste bedzie nie tak ;)

Milego dnia kobietki

reklama
Krysia wejdz w panel uzytkownika,ustaw sygnature,jak zrobisz suwaczek w duze pole wklejas bb code ,zapisz i powinien byc widoczny suwaczek ;-)

Dzwonilam do meza powiedzialam ze mozna usunac samemu wirusa ,i sprobuje to zrobic jak mi sie nie uda to zadzwonie po speca od takich napraw ...juz dzwonilam i powiedzial ze wezmie za to £20 tylko usunie wszystkie dane z telefonu :-(

Rany dziewczyny ale jestem wściekła. W pracy zmiany i to na gorsze oznacza to wiecej stresu i mniej kasy. SZLAK Enej a pisałas se stres szkodzi i jak sie nie denerwować. Ja ogolnie zauważyłam ze byłam zawsze bardzo rozdrażniona aż gruzami ! Po lekach na prolaktyne obniżenie jestem spokojniejsza nie wybucham tak gniewem
Edyta nie ciekawa sytuacja z tym telefonem. Hyh
Kasia ja Zamawiałam te testy i twraz tez bym zamówiła ale nie zdążą chyba dotrzeć wiec nie wiem sama

Krysia no piekne suwaczki ;-)

A ja niestety nie usunelam intruza,musze poczekac z naprawa bo chce zglosic to na polcje, a maz do pozna w pracy ,a nie mam auta aby tam podjechac ,moze jutro skonczy wczesniej to pojade .

reklama
Witaj monii88, ja bałam się ze nie przejdę tego nieszczęsnego 17tygodnia, od początku patrzyłam czy plamienia nie ma brałam tez od razu luteine. Niestety akurat tego, że dzieciątko przestanie się rozwijać to jakoś nawet nie brałam pod uwagę. Dowiedziałam się przypadkiem nie spodziewajac się niczego na normalnej co miesięcznej kontrolnej wizycie. Dlatego teraz stwierdziłam ze co ma być to będzie i nie chce czekać jeśli jest mi dane mieć dziecko to będę je miała nawet zachodząc w ciążę po miesiącu.

ja w 9tc poroniłam wstałąm w nocy siku i na papierze zauważyłam taka wyschnieta brązowawą krew rano pojechałam na izbe,tam 3 godz ponad czekałam az ktoś mnie przyjmie zrobili mi usg i stwierdzili ze od 4tc dzidzia się nierozwija,przy okazji tez stwierdzono ze mam wade macicy

Do góry