reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
malinka robię co mogę :-D Przynajmniej wiadomo kto kiedy testuje itd. Przykro mi, ze @ przyszła.

kamilove jak samopoczucie i jak sytuacja z Twoim?

To ja widzę.najdłuższa z was stażem bo 41 cykl juz się staramy :( powoli tracę nadzieje i godze się z myślą, że być może faktycznie Kasia będzie jedynaczką jak in vitro skutku nie przyniesie bo w powodzenia stymulacji juz nie wierzę:cry: A i we wrzesniu będę miała 25lat :)

Luxi- jak dziś sytuacja z teściową? :) moja sie obraziła i dziś dzwoniła do Kasi popołudniu i nawet nie chciała z nami rozmawiać :) ludzie naprawdę lubią sobie problemy wynajdowac :/

Malinka ja swojej tesciowej nie widziałam dziś na oczy. W ogole już drugi tydzień nie gadam zbytnio z nią. Jak tam idę to do Tomka siostrzenicy. Szwagierka też focha jakiegoś ma na mnie, bo nic o staraniach jej nie mówię i nawet nie weszła dziś a ma wolne. A Twoja teściowa zachowała się skandalicznie :-/

Luxi- wolę tak niż wysłuchiwać jej żali ;) lub by mąż miał słuchać, że Alina to nie taka, że źle małą wychowuje, że słabo domem się zajmuje itd. Stała litania polecialaby jak nic:) a tak to chociaż dzień na złapanie oddechu. Szwagierka twoja tez niepoważna :( szkoda, że tacy ludzie nie myślą, że sprawiają komuś przykrość.

reklama
Do góry