reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Julka zrób test jak dziewczyny radzą. Nazywa się flossman czy jakiś tak.
Czy to normalne żeby mnie tak brzuch bolał? Plamienia brak. W sumie to były raptem 2-3 kropki brązowego czegoś. Ale brzuch mnie bardzo boli

Julka a moze one nie wychodza bez powodu tylko masz biochemiczne jajeczko sie zapladnia ale nie potrafi zagniezdzic i zostaje wydalone wraz z kewia. Ja pytalam lekarza o te cienie i on mi powiedzial ze cien zawsze swiadczy o ciazy chyba ze bierzesz leki z hormonem ludzkim albo masz stare testy . jesli jajexzko nie da rady sie zagniezdIc no to beta nie rosnie niestety ale to nie oznacza ze ty nie zachodzisz w ciaze. Dlatego mowi sie ze zagniezdzanie moze trwac od 7 do 12 dni wiec jesli mialas pozna owu i u ciebie dluzej sie zagniezdza to po 12 od tego jak wydawalo ci sie ze mialas owu beta wujdzie 0,1 i teraz trzymac kciuki zeby udalo sie jajeczkowi zagniezdzic i beta bedzie rosla a jak dostaniesz miesiaczke to koniecznie powiedz o tych testach lekarzowi moze cos namto poradzi. Mam nadzieje ze jak jutro lub w sobote zrobisz bete to juz bedzie powyzej :-)

Julka zrób test jak dziewczyny radzą. Nazywa się flossman czy jakiś tak.
Czy to normalne żeby mnie tak brzuch bolał? Plamienia brak. W sumie to były raptem 2-3 kropki brązowego czegoś. Ale brzuch mnie bardzo boli

Enej nie powinien cie bardzo bolec ewentualnie jak na miesiaczke. Wez nospe i sie poloz. Moze uda ci sie jutro isc prywatnie do ginekologa, bo z tego co mi sie wydaje mowilas ze twoj lek teraz nie ma terminow.

Cześć dziewczyny! Długo niepisałam nic ale to nie znaczy że was nieczytałam :) Gratuluje II i trzymam kciuki za testujące w tym cyklu :)

Dziś mam śluz teraz od ostatniej @ co 2-3 dni staramy się począć rodzeństwo naszej córci dziś wypada ten dzień gdzie znowu będziemy próbować :)
mam w telefonie od kilku miesięcy kalendarz womanLog i wychodzi na to że mam teraz dni płodne więc najlepszy czas na ->o sexik :D

Witam nowe koleżanki :) od poniedziałku mam tydzień urlopu wkońcu będe na bieżąco :)

Enej brzuch w ciąży boli i to normalne ale każdy ból najlepiej skonsultować z lekarzem jeszcze zależy jak ten ból.jest mocny.

reklama
zrobiłam test owu, negatywny całkowicie, więc zażywam dziś leki przepisane przed pania doktor, nie mam złudzeń ;-) trzymajcie się ciepło ;-)

Do góry