reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

A ja dopiero mam czas by cokolwiek nasmarować;-)

Juls,

ja bym się nie sugerowała żadnym testem owu co by potem płaczu nie było, że ty leki wzięłaś, a jest maleństwo :no:

edytka,

sorki, że tyle mi zeszło z tym wklejeniem linka ale już się poprawiam i proszę to mój wykres: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

fabimama,

to kciuki nadal zaciskamy ;-) @ nie ma jest nadzieja &&&

Lady,

a u ciebie to niezły cyrk z tymi badaniami :no:

tyle udało mi się zapamiętać :-)

Teraz idę jeść budyń czekoladowy, a potem może jeszcze zaglądne :laugh2:

aaaa i umówiłam się na badania prenatalne na 24.04 będę wtedy w 13tygodniu i 4dniu

aha i najważniejsze zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się wieczornie :)

Nie mam szans was nadrobić, w pracy sajgon, a na dodatek Kasia wróciła z przedszkola z gorączką :(
Jutro rano jedziemy do przychodni. Oby to nie było nic poważnego. @ daje się we znaki i leci ze mnie mocno. Jutro mam wizytę u lekarza w celu ustalenia dawek leków do stymulacji. Trzymajcie proszę kciuki.

Czytałam pospiesznie, że są nowe dwie kreseczki wiec gratuluję przyszłej mamusi. Niech dzidziuś zdrowo rośnie :*
Spokojnego wieczoru i dobrej nocy;)

Majdaczek- teraz widzę, że tu tabelki są :)
Podziwiam za chęć poświęcenia temu czasu. Wpisz mnie proszę na 13.04 bo @ przyszła wczoraj :(

reklama
Do góry