reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

To Ja słyszałam że mówi się po roku starań Ale widać co.lekarz mówi inaczej:))
Jak jest pecherzyk To będzie owu i 2 kreseczki jak nic

reklama
Hej :)
Byłam wczoraj na kontroli ale u innego ginekologa-babeczki. Jestem zadowolona bardzo. babka konkretna i rzeczowa :) powiedziała że tak długie krwawienie mogło być spowodowane przeziebieniem. I tak jak ja licze okres od pierwszego plamienia jest błędem bo macica na usg nie wygląda jak na 20 dc. I powiedziała ze mam liczyc od silnego krwawienia czyli dzis jest 12 dc pęcherzyk ma 10 mm w prawym jajniku i jest dominujący wie jestemm przed owulacja huraaaa!!!! i powiedział ze nie mam sie spinać i ze o niepłodności mówi sie powyżej dwóch lat starań... Jestem zadowolona bo cykl nie pójdzie na straty :)

No to super informacje! Trzeba dzialac!

Tez słyszałam, ze po roku regularnych staran (co najmniej 4razy w tyg.) i nie udanych podejsciach mówi sie o niepodlodnosci. Ale to tylko teorie, a życie często lubi zaskakiwac :) poza tym nieplodnosc mozna leczyć w razie czego :)

Oto moja kreseczka. Dzisiaj już byłam pobrać krew bo akurat w pon mam endokrynologa. No i muszę lecieć dzisiaj po pracy do giną bo biorę tyle leków, że nie wiem czy teraz któreś nie zaszkodzą.
Miłego dnia!

Załączniki

• 20150311_222005.jpg
    20150311_222005.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 70
Hej :)
Byłam wczoraj na kontroli ale u innego ginekologa-babeczki. Jestem zadowolona bardzo. babka konkretna i rzeczowa :) powiedziała że tak długie krwawienie mogło być spowodowane przeziebieniem. I tak jak ja licze okres od pierwszego plamienia jest błędem bo macica na usg nie wygląda jak na 20 dc. I powiedziała ze mam liczyc od silnego krwawienia czyli dzis jest 12 dc pęcherzyk ma 10 mm w prawym jajniku i jest dominujący wie jestemm przed owulacja huraaaa!!!! i powiedział ze nie mam sie spinać i ze o niepłodności mówi sie powyżej dwóch lat starań... Jestem zadowolona bo cykl nie pójdzie na straty :)

Ciesze Sie ze wizyta udana ,teraz trzymam kciuki za udany cykl

Enej to Mamy juz gratulowac czy poczekac troszke ?;-)

Fabi a ty gdzie jestes ?
Mnie piersi zaczely bolec ale ja bede testowac sob/niedz o ile mnie wczesniej nie zaleje bo podejrzewam ze ovu Sie przesunela o ile wogole byla

Oto moja kreseczka. Dzisiaj już byłam pobrać krew bo akurat w pon mam endokrynologa. No i muszę lecieć dzisiaj po pracy do giną bo biorę tyle leków, że nie wiem czy teraz któreś nie zaszkodzą.
Miłego dnia!

Piekne krechy gratuluje ....a Ile po ovu jestes ?

reklama
Do góry