reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Hej
Byłam wczoraj na kontroli ale u innego ginekologa-babeczki. Jestem zadowolona bardzo. babka konkretna i rzeczowapowiedziała że tak długie krwawienie mogło być spowodowane przeziebieniem. I tak jak ja licze okres od pierwszego plamienia jest błędem bo macica na usg nie wygląda jak na 20 dc. I powiedziała ze mam liczyc od silnego krwawienia czyli dzis jest 12 dc pęcherzyk ma 10 mm w prawym jajniku i jest dominujący wie jestemm przed owulacja huraaaa!!!! i powiedział ze nie mam sie spinać i ze o niepłodności mówi sie powyżej dwóch lat starań... Jestem zadowolona bo cykl nie pójdzie na straty
![]()
No to super informacje! Trzeba dzialac!
Tez słyszałam, ze po roku regularnych staran (co najmniej 4razy w tyg.) i nie udanych podejsciach mówi sie o niepodlodnosci. Ale to tylko teorie, a życie często lubi zaskakiwac
poza tym nieplodnosc mozna leczyć w razie czego 
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Hej
Byłam wczoraj na kontroli ale u innego ginekologa-babeczki. Jestem zadowolona bardzo. babka konkretna i rzeczowapowiedziała że tak długie krwawienie mogło być spowodowane przeziebieniem. I tak jak ja licze okres od pierwszego plamienia jest błędem bo macica na usg nie wygląda jak na 20 dc. I powiedziała ze mam liczyc od silnego krwawienia czyli dzis jest 12 dc pęcherzyk ma 10 mm w prawym jajniku i jest dominujący wie jestemm przed owulacja huraaaa!!!! i powiedział ze nie mam sie spinać i ze o niepłodności mówi sie powyżej dwóch lat starań... Jestem zadowolona bo cykl nie pójdzie na straty
![]()
Ciesze Sie ze wizyta udana ,teraz trzymam kciuki za udany cykl
Enej to Mamy juz gratulowac czy poczekac troszke ?;-)
Fabi a ty gdzie jestes ?
Mnie piersi zaczely bolec ale ja bede testowac sob/niedz o ile mnie wczesniej nie zaleje bo podejrzewam ze ovu Sie przesunela o ile wogole byla
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Oto moja kreseczka. Dzisiaj już byłam pobrać krew bo akurat w pon mam endokrynologa. No i muszę lecieć dzisiaj po pracy do giną bo biorę tyle leków, że nie wiem czy teraz któreś nie zaszkodzą.
Miłego dnia!
Piekne krechy gratuluje ....a Ile po ovu jestes ?
reklama