reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Boże zasnelam! !
Spóźnie się do pracy!

Ester gratuluję; )
Ze mną jeszcze trzeba poczekać
19 mam wizytę do gin. Od razu polecę do endo i gastro.
Kamilove a tobie co lekarz powiedział? Podniósł ci dawkę?

reklama
Dobry wieczór dziewczyny :) Wczoraj minął termin @, brzuch już drugi dzień pobolewa mnie jak na @. Przed chwilą zrobiłam test i są wyraźne 2 KRESKI :-D :-D :-D Ale tak bardzo boje się, że @ jednak przyjdzie...
Ester gratulacje :-)

Nie wytrzymałam. Od 4 nie śpię i biję się z myślami.
Zrobiłam w końcu ten test. Druga kreska wyszła taka bardzo jasniutka. Prawie niewidoczna. Teraz rozumiem ten cień cienia.
Jakie jest prawdopodobieństwo że mnie test oszukał?
Enej, kochana, cóż mamy Ci powiedzieć? Gnaj po drugi test lub na betę. Ciesze się ze jednak się przemoglas i zatestowalas :-) Teraz trzeba potwierdzić ciążę i biegiem do lekarza :-)

Dzień Dobry Wszystkim :*
byłabym wczesniej ale prądu nie było:szok::szok:
Ester, Enej gratulacje kochane bardzo dobre wieści z samego rana :*
ja dalej czekam na moją @ a tak już bym chciała sie starać jak Wy no ale musze czekac
Miłego dnia wszystkim życzę :*

Lux, dziękuję dobrze. Juz drugi dzień z rzędu banan mi z twarzy nie schodzi - wczoraj dzięki Ewelinie a dziś po teście Enej :-)
Teraz Twoja kolej ;-)

reklama
Do góry