reklama
malinka_90
Aktywna w BB
Moja teściowa mnie rozwala. Dzwoni do mnie i mówi, że muszę się zwolnić z pracy i zabrać Kasię z przedszkola bo przyjeżdża Wioletka z córką to się jej mała z moją wybawi.
A babsko doskonale wie, że Kasia nie chce się bawić z Magdą bo ta jej robi krzywdę. Pomyślcie sobie, że pół roku temu ugryzla Kaśkę pod okiem. Aż do krwi i ona ma 7lat!!
Ale nie o tym no i teściowa do mnie, że ja nastawiam wszystkich przeciw jej rodzinie. Co za stara raszpla.
Kurcze może nie powinnam wam tego pisać bo przecież się nie znamy ale ja już czasem mam dosyć.
A babsko doskonale wie, że Kasia nie chce się bawić z Magdą bo ta jej robi krzywdę. Pomyślcie sobie, że pół roku temu ugryzla Kaśkę pod okiem. Aż do krwi i ona ma 7lat!!
Ale nie o tym no i teściowa do mnie, że ja nastawiam wszystkich przeciw jej rodzinie. Co za stara raszpla.
Kurcze może nie powinnam wam tego pisać bo przecież się nie znamy ale ja już czasem mam dosyć.
malinka_90
Aktywna w BB
Ja uwielbiam książki
czytam nałogowo. Teraz mam zamiar sprawić sobie Kindle, albo jakiś inny czytnik i będę przerabiać literaturę elektroniczna 
Malinka ja się tu ciągle skarże na moją teściowa, bo ona też kocha mi życie niszczyć, także Cię rozumiem. I nie gódz się na spotkania z Twojej córki z takim agresywnym dzieckiem, bo to się może większym nieszczęściem skończyć.
malinka_90
Aktywna w BB
Gaga, Luxi - bardzo dziękuję za wsparcie.
Wiecie teraz się ciesze, ze mój mąż musiał do tego klienta jechać bo on ny mi kazał zawieźć Kasię do matki swojej by się dziewczyny wybawily. On jest tak ślepy na knowania swojej matki, że czasem mnie to przeraża.
Wiecie teraz się ciesze, ze mój mąż musiał do tego klienta jechać bo on ny mi kazał zawieźć Kasię do matki swojej by się dziewczyny wybawily. On jest tak ślepy na knowania swojej matki, że czasem mnie to przeraża.
reklama
Gaga w takim razie powodzenia na rozmowie ;-)
Ollcia ja to lubie czytac ale forum Hihi za to placic nie trzeba![]()
hehe, na szczęście

Ja uwielbiam książkiczytam nałogowo. Teraz mam zamiar sprawić sobie Kindle, albo jakiś inny czytnik i będę przerabiać literaturę elektroniczna
![]()
też myślałam o czytniku, ale zrezygnowałam, gdyż ja moje książki kocham i chcę mieć na półce