reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Moja teściowa mnie rozwala. Dzwoni do mnie i mówi, że muszę się zwolnić z pracy i zabrać Kasię z przedszkola bo przyjeżdża Wioletka z córką to się jej mała z moją wybawi.
A babsko doskonale wie, że Kasia nie chce się bawić z Magdą bo ta jej robi krzywdę. Pomyślcie sobie, że pół roku temu ugryzla Kaśkę pod okiem. Aż do krwi i ona ma 7lat!!
Ale nie o tym no i teściowa do mnie, że ja nastawiam wszystkich przeciw jej rodzinie. Co za stara raszpla.

Kurcze może nie powinnam wam tego pisać bo przecież się nie znamy ale ja już czasem mam dosyć.

Ja uwielbiam książki :) czytam nałogowo. Teraz mam zamiar sprawić sobie Kindle, albo jakiś inny czytnik i będę przerabiać literaturę elektroniczna :D

Malinka tu każda z nas pisze swoje różne problemy nie tylko te związane ze starankami a i wiele z nas jakbyś poczytała wstecz ma wredne teściowe także współczuje i tulam :* sama wiem co to znaczy mieć wstretną teściową

Malinka ja się tu ciągle skarże na moją teściowa, bo ona też kocha mi życie niszczyć, także Cię rozumiem. I nie gódz się na spotkania z Twojej córki z takim agresywnym dzieckiem, bo to się może większym nieszczęściem skończyć.

Gaga, Luxi - bardzo dziękuję za wsparcie.

Wiecie teraz się ciesze, ze mój mąż musiał do tego klienta jechać bo on ny mi kazał zawieźć Kasię do matki swojej by się dziewczyny wybawily. On jest tak ślepy na knowania swojej matki, że czasem mnie to przeraża.

Edyta byłam na rozmowie wczoraj :) a w sobote juz mam iść na dzień próbny żeby sprawdzić czy mi taka praca odpowiada i czy tam zostane ale zacząć mam dopiero od kwietnia

reklama
Gaga w takim razie powodzenia na rozmowie ;-)

Ollcia ja to lubie czytac ale forum Hihi za to placic nie trzeba :-p

hehe, na szczęście :tak:

Ja uwielbiam książki :) czytam nałogowo. Teraz mam zamiar sprawić sobie Kindle, albo jakiś inny czytnik i będę przerabiać literaturę elektroniczna :D

też myślałam o czytniku, ale zrezygnowałam, gdyż ja moje książki kocham i chcę mieć na półce :tak: dzisiaj kupiłam nowy horror, przedwczoraj Futu.re, a na początku kwietnia wychodzi nowa książka z Uniwersum Metro i oczywiście muszę ją mieć, bo mam już wszystkie 10 poprzednich książek z tej serii :tak:

Do góry