reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Witajcie dziewczyny,
wiecei ja na razie rezygnuje ze staranek poprostu musze odpuscic bo sie wykanczam emocjonalnie, mam dosyc testow, czekania, rozczarowan, im wiecej czytam, pisze , czekam tym bardzij swiruje, jasne bedziemy nadal uprawiac seks bez zabezpieczen jednak juz nie czekam na te szczegolne dni, odpuszczam, biore sie za diete i cwiczenia,
puki co musze odsapnac bo juz za bardzo zaczelam sie spinac a testowanie stalo sie moim nalogiem

reklama
Gaga z tego co piszesz to poszlo o blachostki ale czasami z niczego robi sie burza ,w emocjach czlowiek za duzo powie a potem zaluje ,dlatego jesli sa jakies niejasnosci to ja wole sie nie odzywac do momentu kiedy mi nie przejdzie ;-)

Witajcie dziewczyny,
wiecei ja na razie rezygnuje ze staranek poprostu musze odpuscic bo sie wykanczam emocjonalnie, mam dosyc testow, czekania, rozczarowan, im wiecej czytam, pisze , czekam tym bardzij swiruje, jasne bedziemy nadal uprawiac seks bez zabezpieczen jednak juz nie czekam na te szczegolne dni, odpuszczam, biore sie za diete i cwiczenia,
puki co musze odsapnac bo juz za bardzo zaczelam sie spinac a testowanie stalo sie moim nalogiem

Rozumiem cie doskonale bo sama kilka razy musialam sie odciac od staranek ,bo jak sie dlugo starasz to na psychike pada ,teraz jest inaczej ,moje podejscie sie zmienilo wiadomo kazda by chciala od razu zaciazyc niestety zycie to weryfikuje ,ja nauczylam sie jednego a mianowicie dazyc do celu mimo wielu przeszkod

Zuzka, jeśli mogę się wciąć to myślę że przerwa od stresu każdemu wychodzi na dobre. ja zaszlam w miesiacu w ktorym najmniej sie tego spodziewalam i wogole nie bylam na to nastawiona. a co do testow...tez zawsze szalalam z testami, juz mnie wszystkie apteki znaja w okolicy a powiem ci ze jak zaszlam w ciaze to od razu to wiedzialam na dlugo przed oczekiwanym okresem - bol piersi jak nigdy wczesniej, siku co pol godziny i po prostu intuicja ze czuje sie inaczej i juz nie jestem sama. Wiec od tej pory nie kupuje testow bo szkoda kasy, jak sie znowu uda to bede to wiedziala. Mam tylko nadzieje ze tym razem uda mi sie ciaze utrzymac..

Edyta ja wiem, że o same pierdoły poszło pewnie by to po mnie spłynęło ale jak powiedział, że może się spakuje i mnie odwiezie to jak jakby się chciał problemu pozbyć :/

Edyta ja wiem, że o same pierdoły poszło pewnie by to po mnie spłynęło ale jak powiedział, że może się spakuje i mnie odwiezie to jak jakby się chciał problemu pozbyć :/

wydaje mi sie ze tak nie myslal tylko w zlosci to powiedzial ,co nie zmienia faktu ze nie powinien tak powiedziec

Musze wyluzowac bo testowanie stalo sie dla mnie sportem, juz po 2 razy w ciagu dnia zaczelam robic ze swiadomosciaz ze i tak iec nie zobacze a moze jednak.............
wiec to juz stalo sie chore, poza tym to czekanie na owulke i seks na sile, potrzebuje kilka mies przerwy, teraz akurat wybieramy sie do Polsi na swieta a przed tym chciala bym z 3 kg schudnac wiec troche zacze biegac i cwiczyc, naprawde dobrze mi to zobi bo juz za bardzo zaczelam swirowac naprawde, wszystko zaczelam koncentrowac wokol staranek i staly sie obsesja wiec msze odpuscic na jakis czas

Dziewczyny a o czy rozmawiacie?
bo nie moge odnalezc postu co ten samiec jeden znowu powiedzial ze tak trudno przelknac?

reklama
wydaje mi sie ze tak nie myslal tylko w zlosci to powiedzial ,co nie zmienia faktu ze nie powinien tak powiedziec
no mam nadzieję, że tak nie myślał, po tej rannej akcji napisałam mu ze wieczór będę spakowana jak sobie tego zyczył bo nie mam zamiaru wysłuchiwać ze jestem chora i gorsza jak dziecko i nie muszę być jego ciężarem to przed chwila znowu był zostawił tylko jakieś papiery w komodzie powedział że mi sie w głowe robi i poszedł

Do góry