reklama
Właśnie przeczytałam ten artykuł Jak mieć żonę w ciąży i przeżyć, czyli grupowicze o... - BabyBoom.pl
i się tak zastanawiam czy faktycznie w ciąży ma się aż takie huśtawki nastrojów czy trochę to wyolbrzymione?
i się tak zastanawiam czy faktycznie w ciąży ma się aż takie huśtawki nastrojów czy trochę to wyolbrzymione?
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Gratulacje nowych kreseczek :-)
No i rzeczywiście spokojnych 9 tzn 8 msc-y
Majdaczek - wpisz mi @ na 29 marca.
Ja przed pracą. Jadę i wezmę gotowe pierogi. Nie nawidzę ich lepić.
Co jakaś oferta się pojawi ciekawa mieszkania to zawsze coś nie tak. Albo nr nie odpowiada albo oferta za kilka dni, tygodni, msc-y.
Ja chce juz z tą zniknąć.
Wczoraj jędza wyskoczyła do mnie z ryjem że jej woda się gotuje i trzeba wyłączyć. Powiedziałam jej tylko że nic nie nastawiałam.
Jeszcze raz taki nr to powiem jej że za służącą się płaci a ona mi nie płaci to niech więc spier...
Miłego dnia
No i rzeczywiście spokojnych 9 tzn 8 msc-y
Majdaczek - wpisz mi @ na 29 marca.
Ja przed pracą. Jadę i wezmę gotowe pierogi. Nie nawidzę ich lepić.
Co jakaś oferta się pojawi ciekawa mieszkania to zawsze coś nie tak. Albo nr nie odpowiada albo oferta za kilka dni, tygodni, msc-y.
Ja chce juz z tą zniknąć.
Wczoraj jędza wyskoczyła do mnie z ryjem że jej woda się gotuje i trzeba wyłączyć. Powiedziałam jej tylko że nic nie nastawiałam.
Jeszcze raz taki nr to powiem jej że za służącą się płaci a ona mi nie płaci to niech więc spier...
Miłego dnia
Julka89.89
Cudzie trwaj..
gratuluje dwóch kreseczek ;-) czy u was też tak pięknie słońce swieci? :-)
gaga92
Fanka BB :)
szczerze to okropneWitaj gaga, i jak tam samopoczucie?
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Kasik ja zachowywalam sie normalnie ,nie mialam jakis napadow zlosci ani nic takiego wiec to chyba troszke podkoloryzowane jest ,chociaz kazdy znosi ciaze inaczej wiec i z zachwanie tez moze byc roznie ;-)
Jolasia kurcze nie dziwie sie ze masz dosc
Julka u mnie pochmurnie i deszczowo
Gaga czyli co ci dolega ?
Jolasia kurcze nie dziwie sie ze masz dosc
Julka u mnie pochmurnie i deszczowo
Gaga czyli co ci dolega ?
reklama