reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Niby tak, ale przyjmuję już leki które bardzo chciałabym jak najszybciej odstawić. A przez te długie cykle oczekiwanie strasznie męczy - ostatni cykl trwał 56 dni i ciągle miałam nadzieję... Od 7 cykli zdarzało nam sie nie zabezpieczać a też nic z tego nie wyszło.

Julka89.89 niestety przez jakość nic nie widzę. Słabo widać po otworzeniu więc ściągnęłam aby powiększyć i niestety wszystko się rozmazało.

reklama
Lux niestety jak tu wgrywam to zmienia jakośc i nic nie widać, sama nie widze, na kompie mam to samo zdjęcie i jest wyraźniejsze, wiec nie ma sensu wklejanie tutaj ;-) jak coś to tylko mail, może tam nie zmienia jakości ;-)

Hej
Napisalam wczesniej posta ale Widze ze go nie ma ,no nic ...
Julka to Poczekaj 2 dni I zatestuj ponownie ;-)

Cześć wszystkim :-)

Julka, faktycznie nie widać, ale skoro mówisz że jest cień to jest. Za 2-3 dni będzie wyraźniejsza krecha i wtedy będziesz mogła nam się pochwalić zdjęciem ;-)

Dziewczyny ja dziś wkraczam w 2 trymestr, jak ten czas leci szybko :szok: Dlatego przesyłam świeżą porcję fluidków ciążowych, która chce niech łapie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
;-)

reklama
Do góry