reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziewczyny u mnie 1 dzień spóźnienia. Objawy są więc i pewnie@ przyjdzie. ..

Anna ja cie rozumiem l. Nie testuję bo się boje. A tak jak piszesz po teście zaraz przychodzi. To ja wolę zaczekać.

Lady super! ! Łapię może i mnie się uda; ) jak samopoczucie?

Julka może za wcześnie. Nic się nie martw. Poczekaj te dwa dni i wszystko się wyjaśni.

A mi dalej nie udaje się ustawić widoczności wykresu temp z ovyfriend. ..

Lady dzięki za fluidki :)) i gratuluję że się tak ładnie ciąża rozwija i jesteś taka radosna.
Claudia też się cieszę że u Ciebie na wizycie wsio OK :-*
Zuzka <tuli>, Kasz gratuluję :), Natala u mnie też 13 jest pozytywna w życiu, więc super data
Kotek.. mam nadzieję że jednak do wieczora się zreflektował :( czasami facetów trzeba stawiać w fakcie dokonanym albo i decydować za nich bo inaczej się nic z nich nie ma ;)
Kami dobrze że wszystko dobrze ;))))))
Julka oby kolejne testy wyszły lepsze :)) i znaczyły to co powinny. Gdzieś czytałam że jak testy wychodzą pozytywne bez ciąży to mogą oznaczać jakieś choroby u mężczyzny. Że niby chyba ze spermy coś zostaje jak sikamy czy co :p

miłego dzionka wszystkim

Ostatnia edycja:
Dzięki Kamilove, Enej. Balladyna :-)

Enej w OF pod wykresem masz "Udostępnij Wykres" i jak w to klikniesz to w ostatniej zakładce masz link, który musisz skopiować i wkleić tu na forum w ustawieniach użytkownika/edytuj sygnature
Ewentualnie jak wolisz miniaturkę wykresu to w przedostatniej zakładce kopiujesz i dalej tak samo

Ostatnia edycja:
Krew oddana - -Pani z labolatorium mocno się zdziwiła gdy dotarło do niej, że to mój 38 dzień cyklu :szok: stwierdziła, że w takim razie nic nie będzie wpisywać :laugh2:

enej a jakie objawy? Może to objawy fasolki? :-)

Julka89.89 testuj za dwa dni i koniecznie się pochwal :tak:

reklama
Dzień dobry ;)

Lady i ja też łapię fluidy ;)

U mnie 5 dzień spóźnienia, temp wysoka, piersi bolą ogromnie. A testy negatywne. W środę idę do gin i powinnam już coś wiedzieć czy to przypadkiem nie jakieś powikłania po laparo, a może po prostu za wcześnie na testy? :)

Miłego dnia all ;)

Ostatnia edycja:
Do góry