reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kami no to brawa dla tesciowej. Oby nie zaczęło jej szarpać. Ja z moja od tygodnia nie rozmawiam. Dwa razy ją widziałam. Tylko dzień dobry i to wszystko.

reklama
Mija teściowa tez jest niania ale ona bierze za godzinę ok 8 zł teraz tylko dorywczo.
Czemu wasze dzieci nie miałyby szansy dostac sie do przedszkola? Absurd jakis! Moja znajoma płaci za przedszkole ok 2,5 tys nie wiem ci te dzieci tam maja ale to wiecej niż moja pensja :/

Zobacz załącznik 674838
Hej kochane. Miałam ciężką noc, ale dość wyspana jestem. Robiłam dziś test ciążowy o czułości 10 bo mam z allegro i ja widziałam bladziocha a jak wysłałam zdjęcie mojemu to mówił, że on nic nie widzi i zbił mnie z tropu, chociaż na żywo ewidentnie widziałam. Nie chce się napalać bo już miałam kiedyś bladziocha, ale ten od razu wyszedł, oczywiście teraz sama go już nie widzę na zdjęciu. i Badz tu człowieku mądry.,

Julka zrób jutro test moze bedzie widać;) trzymam &&&&
Zastanawiam sie ile z nas bedzie miało bliźniaki hehe
Ja testować nie lubie bo sie boje :(

reklama
Do góry