reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Tak jak jest tak to następuje owulacja ale testy zaczyna się robi wcześniej i z każdym dniem taka kreska jest ciemniejsza. U mnie teraz tez tak się dzieje ze z każdym dniem jest ciemniejsza tak jakby mi rosło lh, a okres powinnam dostać w czwartek

reklama
Czyli właściwie jeśli pojawi mi się juz lekko widoczna kreska to teoretycznie powinnam intensywnie się starać? :) ja teraz właśnie taka jak Ty mam tylko jestem w 12 dniu cyklu także przed ovu

Możesz się starać cały czas, ale teoretycznie to znaczy ze za 2-3 dni kreska będzie taka sama jak kontrolna albo ciemniejsza i wtedy w ciągu 24 h powinna być owulacja albo może będziesz akurat w trakcie ;-)

Lux no to musialam nie zauwazyc ze napisalas :-p

Kami jesli progesteron masz nizszy niz mialas to Pewnie dlatego byly plamienia ,fajnie ze pogodsilas Sie ze swoim moze cos zrozumial I sie poprawi ;-)

Claudia ja tez mialam kurczaka ,tylko dzisiaj moj go robil a ja odpoczywalam :-) dostalam Dwa kwiatki w doniczce wiec jestem zadowolona Hihi

Julka ja juz nie Wiem o co chodzi z tymi testami :no:

A mnie chwilami brzuch pobolewa I mam wzdecia ,wiec pewnie niedlugo @ zawita :zawstydzona/y:

Annam a gdzie pracujesz?jak nie doczytalam to przepraszam musialo mi umknac

Kami bardzo sie ciesze ze sie poukladalo miedzy Wami :tak:

Przepraszam ze pisze srednio raz w miesiacu ale akurat w oczekiwaniu na okres najlepszym wsarciem jest forum ;) dzis termin okresu. Rano zrobilam test iiii..... Druga kreska cien cienia ale jest ja ja widzialam, moj maz nie wiec polecielismy na badanie z krwi i wynik 63,4 1-2 tydz ;) termin z ovu to 16.11.15 jutro dzwonie zapisac sie do gina ;)

Przepraszam ze pisze srednio raz w miesiacu ale akurat w oczekiwaniu na okres najlepszym wsarciem jest forum ;) dzis termin okresu. Rano zrobilam test iiii..... Druga kreska cien cienia ale jest ja ja widzialam, moj maz nie wiec polecielismy na badanie z krwi i wynik 63,4 1-2 tydz ;) termin z ovu to 16.11.15 jutro dzwonie zapisac sie do gina ;)

Gratuluje :-)

reklama
Do góry