reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Madziolina powiedz koleżance, żeby męża dopadła po powrocie. Ja tak w ciążę zaszłam. 7 mies. starań i nic. I wysłali mnie na szkolenie. Siedziałam w hotelu i do męża dzwoniłam, że ja tu biedna sama, a dni płodne się marnują. Wróciłam stęskniona, cyk i powstał synio:-)

reklama
Witam nowa staraczke napisz kiedy mass termin @ ,wiek (skonczone lata ) I ktory cykl Jak majdaczek Sie pojawi wpisze Cie na liste

A ja nie Wiem co bede miec na obiad bo maz mowil ze dzisiaj on gotuje a ja mam odpoczywac

Kami Pozniej napisz wynik progesteronu ;-)

U mnie dzis pomidorowka a na drugie bitki wolowe w sosie z ziemniakami :)

Skaba zdolny synek nie ma co :) ale zapytal chociaż :)

Hej kochana ja tylko wpadlam na sekundę wygadac.. :( 2 dni temu.. Robilam test ciążowy.. Był to 27dc... Miałam taka nadzieje ze pokaza się 2 kreski... Mimo ze mam wrażenie ze z tęgi cyklu nic nie będzie.... Zrobilam go... Bo dokładnie 6 Marca 2007 roku.. Zobaczylam 2 kreski... Ehhh głupia jestem :( dziś 29dc.... Zero objawów zwiastujacych @.. Lekko ciągnie podbrzusze.. Trochę mokro... Ale zobaczymy... Trzy mam za was kciuki..

witam,niezaglądałam od piątku to niemoge nadrobić z czytaniem:-)
dziś cos mnie pokusiło i zrobiłam testu owu i pokazała się druga bardzo jasna kreska dziwne bo owu już miałam,@ ma być 18-czyżby druga owu w tym cyklu hmm..:confused:

wszystkiego najlepszego kobietki

reklama
Do góry