reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamilove faktycznie super miałaś progesteron. Teraz po wizycie pewnie zwiększy dawkę luteiny a poza tym to super. Tylko teraz duzo odpoczywać i mniej nerwów

Kami super że się układa wszysko z Ł:) Oby już wszystko z wiosna szło w lepsza stronę:)
Kobietki najlepszego, żebyś się Wam spełniało wszystko czego chcecie;)

Dziewczyny mam pyt. Jak mam dodać wykres z Ovu tak żeby był widoczny Jak u Ani ? Pod wpisami? bo jakoś mi to nie idzie:)

Kamilove szczerze nie chciałabyś tz wszystkim wydaje sie ze to proste ale słuchać klientów ich wywodów problemów skarg zażaleń, tego jak obrażają wszystkich i wszystko straszą ze odejdą (idź precz ;p) a na koniec zaproponować sprzedaż bleee. Ostatnio mnie pan poprosił aby znalazła mu telefon wielkości jego ptaka masakra.

Annam,

Jacy są klienci to się mogę domyślać :D

Sama mam usługi stacjonarne z Orange i wydzwaniam na infolinię i musze często się awanturowac, a ja raczej z natury spokojna jestem. Ale tam po dobroci nie idzie nic załatwić :(

Ostatnio np zniknął nam net. Znaczy cześć stron wczytywalo cześć nie. Dzwonimy na infolinię przelaczaja nas od kajfasza do Judasza i w końcu jeden Pan mówi, że oni wprowadzają nowa technologie o obserwują zachowania łączą wiec z loginu trzeba wykreślić jeden ze skrótów. Wisiałam na infolinii ponad 40 minut by mi to powiedzieli. Ja za infolinię place, a oni maja w dupie i nawet info nie wyślą, że coś zmieniają i trzeba jakąś rzecz poprawić. Nie no po co. Klient zadzwoni kabze nabije, a pan głupio Ci powie, że oni obserwują jak reaguje łącze na zmiany i oni robią "risejcz" wśród klientów. Zapomniał tylko dodać, że robią to moim kosztem. Takiego zachowania nie lubię :)

Bo jak sprzedać usługi to sieć pierwsza. Ale do jakiejkolwiek pomocy to już nie ;)

Oczywiście ja nie generalizuje bo juz i na bardzo kompetentne i pomocne osoby trafiłam :)

Cześć wszystkim :)
I znów poniedziałek.. jak ten czas leci. Dopiero były walentynki a tu juz po dniu lobiet, zaraz święta.. i tak w koło..

Madzia i jak steskniony mężus? Poszaleliscie?;D

Kasik wczoraj nie, bo znajomi jeszcze troche posiedzieli, a ja po wczorajszej posiadowie z dziewczynami spalam 4 godz takze padlam :|
Dni plodne zaczynaja sie pojutrze jakos wiec na spokojnie mozemy zaczac przytulanka od jutra :-) kupie jeszcze testy owu z ciekawosci ;-)

reklama
Madzia rozumiem. No nie dziwie sie w sumie, ze padlas. Ee no to jak dopiero mają sie zacząć to nie ma stresu ;)

Dziewczęta powiedzcie no mi czy takie testy owulacyjne to drogie są? Nigdy nie używalam a bym chciala wiedziec, tak na przyszłośc oczywiście :D

Do góry