reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja tez życzę Wam wszystkiego dobrego. U nas tez piękne słońce. Jeśli wierzyć prognozie pogody to ma być dość ciepło. Moja młoda nigdy po ścianach nie malowana, za to ostatnio był u nas mój bratanek 3 letni i bawił się z moją córcia. Jak weszlam i zobaczyłam pomalowana ścianę niebieska kredka na jego wysokość to myślałam że mnie kurwica weźmie :) no ale z drugiej strony to tylko dzieci.

Witam serdecznie ! Jestem nowa i bardzo chętnię dołączę do wątku :wściekła/y: staramy się drugi miesiąc, pierwszy w którym starałam się wykryć owu i zaczęłam mierzyć temperaturę. Słabo się jeszcze w tym wszystkim łapie i może dlatego strasznie się nakręcam, że już się udało :baffled:

p.s. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! Fasolek oraz szczęścia i spełnienia marzeń!

Cześć kobitki :) wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta życzę wszystkim i każdej z osobna :*
Ale zesmy z moim M pospali po upojnej nocce wstalismy jakies 30 min.temu xD
Biore sie za nadrabianie bo przez wczorajsze po poludnie ladnie żeście naskrobaly :)

Witaj Madziu :) u mnie tez slonko świeci i temperaturka kolo 13 stopni i ma rzekomo rosnąć. Czyżby nareszcie wiosna?:)) mam nadzieję, uwielbiam jak jest cieplutko.
Idziemy z Michalem na 11:30 do kościoła a później gdzies na przejażdżkę :)
Miłego dnia kobitki :**

reklama
Do góry