reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Skaba, ale my jesteśmy tylko ludźmi a nie robotami. Mamy prawo być zmęczone, śpiące i wkurzne na cały świat. Doczytalam, że seks rano miałaś :D a co do bólu głowy to łącze się z Tobą w bólu :-/ nawet leki mi nie pomagają.

reklama
Kamiover nikt nawet nie pomyślał o ty, że jesteś zlłą matką. Wręcz przeciwnie jesteś wspaniałą matką bo Jagoda dla Ciebie jest najważniejsza. Wiem, że dzidzia w brzusiu też jest bardzo ważna więc będziesz dbać o siebie, ale nie bagatelizuj tego i zadzwoń do gina. Nie wiem czy wszystkie szpitale od razu kierują ciążowe na oddział czy tylko mój szpital. Dbaj o siebie nie denerwuj się bo napewno będzie dobrze. Głęboko w to wierze.

Julka mój już też zaczyna głupio gadać. Że ile mogę programów o porodach oglądać. No osioł. Nieraz sam to włączy i się poryczy a dziś coś mu nie pasuje.

Mnie od dwóch dni tak boli gława że aż mnie mdli. Nawet żołądek daje o sobie ostro znać. Eh a tu dziś na 13.30 do pracy a jutro na caaaały dzień. Tzn od 9 do 20. Masakra

Dzwoniłam. Gin powiedział, że jak mi to pomoże to mam jechać na IP. Zrobią mi tam usg i progesteron i puszcza do domu jeżeli nie zgodzę się na hospitalizacje. Jego nie ma w moim mieście wiec najwcześniej może przyjąć mnie w poniedziałek. Kazał zwiększyć lutinusa i powiedział, żeby obserwować plamienia. Jak się zmniejszy to znaczy, że faktycznie znów problem hormonalny. Według niego mogę spokojnie czekać do poniedziałku bo przy tak wczesnej ciąży to i tak nikt nic nie poradzi, ale jak bardzo się denerwuje i mam się zadreczac to iść na te IP dla świętego spokoju.

reklama
Do góry