Skaba, ale my jesteśmy tylko ludźmi a nie robotami. Mamy prawo być zmęczone, śpiące i wkurzne na cały świat. Doczytalam, że seks rano miałaś
a co do bólu głowy to łącze się z Tobą w bólu :-/ nawet leki mi nie pomagają.
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja mam od wczoraj bol glowy i to taki z boku glowy, a mnie nasawde rzadko boli
kamkaz
Kamiover nikt nawet nie pomyślał o ty, że jesteś zlłą matką. Wręcz przeciwnie jesteś wspaniałą matką bo Jagoda dla Ciebie jest najważniejsza. Wiem, że dzidzia w brzusiu też jest bardzo ważna więc będziesz dbać o siebie, ale nie bagatelizuj tego i zadzwoń do gina. Nie wiem czy wszystkie szpitale od razu kierują ciążowe na oddział czy tylko mój szpital. Dbaj o siebie nie denerwuj się bo napewno będzie dobrze. Głęboko w to wierze.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Lux ja też się nie stresuje juz :-) madzia może coś z ciśnieniem nie tak?
kamkaz
Mnie od dwóch dni tak boli gława że aż mnie mdli. Nawet żołądek daje o sobie ostro znać. Eh a tu dziś na 13.30 do pracy a jutro na caaaały dzień. Tzn od 9 do 20. Masakra
Lilolo
Dzwoniłam. Gin powiedział, że jak mi to pomoże to mam jechać na IP. Zrobią mi tam usg i progesteron i puszcza do domu jeżeli nie zgodzę się na hospitalizacje. Jego nie ma w moim mieście wiec najwcześniej może przyjąć mnie w poniedziałek. Kazał zwiększyć lutinusa i powiedział, żeby obserwować plamienia. Jak się zmniejszy to znaczy, że faktycznie znów problem hormonalny. Według niego mogę spokojnie czekać do poniedziałku bo przy tak wczesnej ciąży to i tak nikt nic nie poradzi, ale jak bardzo się denerwuje i mam się zadreczac to iść na te IP dla świętego spokoju.
reklama
kamkaz
Grunt że wiesz na czym stoisz. Więc teraz odpoczywaj ile tylko możesz a faktycznie takie plamienie może być od progesteronu