reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Anulka,

Doczytałam, że temperatura spadła wiec przytulam mocno :(

Szkoda, myślałam że tym razem wam się udało. Ale jeszcze wszystko przed wami. I w końcu się doczekacie [emoji4]

reklama
Kami, wszystko będzie dobrze, trzeba w to wierzyć! Niestety nie mamy życia jak aktorki, które mają sztab niań. Życie daje w kość i trzeba wykonywać swoje obowiązki, nikt za nas tego nie zrobi :-/ Odpoczywasz ile się da i to się liczy. Dziś masz wolne?

Anulka
Tak szczerze to nie gadałam na ten tematem z ginem. Jakoś tak nie uznałam tego za cos szczególnie groźnego.

Jeszcze nie przyszła ale myślę że za niedługo się pojawi @ka :)

Musze się tam przenieść ale to skomplikowana sytuacja nie spowodowana tylko niepowodzeniem kolejnym. Musze przemyśleć parę rzeczy. Dużo we mnie leków i obaw i nie wiem czy to tez nie działa blokując. Musze się z tym uporać. Cały czas myślę "negatywnie" na temat przyszłej ciąży i to mnie chyba przeraza ;/ musze się uspokoić i podejść do tego jakoś normalnie. Przecież nie mogę zakładać od razu ze będzie źle.
Kami ciesze się ze lepiej jest.
Lux kurcze ile ty dni masz już ten test ovu pozytywny :) dzialajcie dzialajcie :)

I

Anulka a myślałam, że @ dostałas. Co do płodnych to sama jestem w szoku. Od wtorku wychodzą pozytywne testy. Wczorajszy był idealny. No i jajniki też wczoraj bolały i dużo sluzu było. Obstawiam, że owu była wczoraj.

Kami, wszystko będzie dobrze, trzeba w to wierzyć! Niestety nie mamy życia jak aktorki, które mają sztab niań. Życie daje w kość i trzeba wykonywać swoje obowiązki, nikt za nas tego nie zrobi :-/ Odpoczywasz ile się da i to się liczy. Dziś masz wolne?
Lux,

Jest dokładnie tak jak piszesz i bardzo Ci dziękuję za tego posta. Bo już zaczynałam się zastanawia cv czy ja czasem wyrodna matka nie jestem :(
Dziękuję Ci bardzo [emoji8]

No i powodzenia w staraniach bo ty płodna kobieta jesteś :D oby ten cykl zaowocował :)

Co do plamienia to jest mniejsze i koloru kawy z mlekiem. Niedługo będę dzwonić do gina to zobaczymy co doradzi, ale pewnie karze leki zwiększyć :)

reklama
Anulka,

Obyś sobie wszystko w głowie ułożyła i wróciła do starań za jakiś czas z zupełnie innym, pozytywnym podejściem.

Ostatnia edycja:
Do góry