reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Mam na twarzy 40 malutkich krosteczek !!!! Sa juz od 3-4 dni ale teraz wyglądają strasznie peeling nie pomógł :(

Mam numer ale myślę, że raczej nie po to bym dzwoniła po nocy w piątek jeszcze. Zbliża się dzień kobiet wiec może miał jakieś plany. Dla mnie to tak trochę nie fair. Człowiek całe życie w pracy nie jest i kiedyś chce odpocząć. I tak go dość męczyłam od zobaczenia dwóch kresek. Poczekam do jutra. No chyba, że pojawi się krew to wtedy jadę na IP.

Córcia juz śpi to ja też uciekam. Poleże i odpoczne to na pewno lepiej będzie. Nawet nie obejrzałam dziś Madagaskaru 3 a takie mam mile wspomnienia z tym filmem związane ;)

Kami Moze lepiej nie czekaj z tym do rana tylko zadzwoń na pogotowie czy gdzieś. No nie znam sie niby, ale wydaje mi sie ze plamienie w ciąży nic dobrego nie wróży..

Ja jednak poczekam do rana. Mnóstwo teraz plamienia w ciąży, a martwić się trzeba faktycznie dopiero jak jest żywa krew. Ale dziękuję za rady [emoji8]

reklama
Kamilove ja w ciąży 3 razy jeździłam do szpitala z krwawieniem. Za pierwszym razem w 12 tc było lekkie plamienie raczej w brązie niż krew jednak za drugim razem było bardzo obfite krwawienie i jestem przekonana o tym, że każde choćby najmniejsze plamienie należy spraedzić. Być może jest to błachostka i mam taką nadzieję jednak nie bagatelizuj tego. U mnie krwawienie skończyło się wraz z porodem martwej córki w 19tc więc życzę Ci z całego serca aby u Ciebie życie napisało o wiele przyjemnejszy scenariusz. Niestety taka wizyta z krwawieniem w ciąży wiąże się z pobytem w szpitalu (przynajmniej u mnie tak jest) więc musiałabyś zorganizować opiekę dla córeczki.

Do góry