reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Gaga u mnie pcos mają wszystkie kobitki (mama, ja i siostra). Pierwszy lekarz, który to wykrył tak mi nagadał, że o mało nie osiwiałam. Ale potem robiła mu usg inna babeczka i po prostu kazała działać. Na synia czekałam 8 mies, a córcia od pierwszego strzału. Moja siostra leczyła się około 6mies. I potem z zajściem nie miała żadnego problemu. Co prawda poroniła dwa razy, ale to już była zupełnie inna przyczyna. A najważniejsze,że w kwietniu urodzi synka. Głowa do góry i nie martw się na zapas.:-)

reklama
kurcze własnie juz nie wiem co myśleć czytałam o tym na necie i zaciekawie to nie wygląda ale jak pytałam gina czy to bardzo źle to powiedział, że nie

Gaga moja kuzynka tez ma policystyczne i to dosc mocno a ma dwie dziewczynki zaszla w pierwsza ciaze w 2 cyklu jak zaczela brac leki wiec glowa do gory bedzie dobrze :-)

Od trzech dni mam tak potężny ból głowy, że już nie wiem jak się nazywam. A jutro mam imprezę z okazji dnia kobiet i nie wiem jak ja dam radę.

annam03 na kiedy masz termin @? Będziemy testować razem ;-) ależ mi jest niedobrze, miał tak ktoś po urofuragine?

Gaga dzis rozmawiałam z koleżanka jest w 22 tc tez ma pcos okres miała raz Max 2 razy na rok bedzie miała dziewczynkę

Tak pisalyscie o piwie ze ide po swoje bezalko i dodaje mnóstwo soku imbirowego i zaraz upieke crosanty z nutella miłego wieczoru

Julka termin mam na 12-14, moze to nie ura a co innego Cię mdli? Trzymam &&&
Dziewczyny a jak to jest z ta szyjka jak to jet pred@?

reklama
Ja dzisiaj po wizycie u lekarza stwierdzil ze pokoik juz jest teraz czekamy na lokatora . nastepna wizyta za 3 tyg i juz wtedy powinno byc swerduszko. Kurcze w pierwszej ciazy nie myslalam o tym ze moze byc np puste jajo dla mnie fakt ze zaszlam w ciaze rownal sie temu ze za kilka miesiecy przyniose do domu dzidziusia a teraz czlowiek starszy i sie naczytal to sie martwi. Co do tych moich wyciekow z piersi to stawierdzil ze czasami tak bywa ze u kobiety produkcja mleka wl sie od pierwszyxh chwil ciazy i u mnie to typowe mleko. Juz wiem na 100% bedzie cesarka wiec nie mam co sie zastanawiac co lepsze. Kurcze teraz znowu trzeba czekac 3 tyg na wiute zeby serduszko zobazcyc , dzieci to ciagle czekanie najpierw czekasz na owulacje pozniej na ll kreski pozniej na wizyte , na serduszko na koniec trymestru i tak ciagle na cos czekasz. Gaga moja przyjaciolka ma policystyczne i haszimoto czy jak to sie pisze i ma dzidzie z wpadki wiec wiesz nogi na bok dobry lekarz i za chwile bedziesz gruba razem z nami. Hahahhah :-)

Do góry