reklama
gaga92
Fanka BB :)
no tak mówił a zwłaszcza, że już w jedną ciążę zaszłam bez problemugaga skoro gin powiedział, że to nie jest nic aż tak złego to się nie przejmuj na zapas. Wszystko wyjaśni się po wynikach krwi.![]()
że mam zespół policystycznych jajników i musi jak on to powiedział mnie rozszyfrować dlaczego i że badania krwi wszystko wyjaśnią. Mowil tez jak robił usg, że widać ze jestem przed okresem, że to juz nie długo
Gaga a jeśli możesz to powiedz mi prosze jakie badania robisz? No i jak to masz pco? Normalnie na USG ci stwierdził czy robiłaś jakieś dodatkowe badanie? Bo ja mam Hashimoto i też się naczytałam że przy tym bardzo czesto występuje pco. No i moja szwagierka ma. ANiby jak pytałam lekarza to mówił że ok, ale jakoś tak niespokojna jestem:0
Lilolo
Naczytalam się o pierogach z ziemniakami i cebulką o teraz mi się chce ich. A nie ma mi kto zrobić [emoji24] [emoji17] [emoji24]
gaga92
dokładnie to sie nazywa zespół policystycznych jajników w skrócie PCOSa badania to mam krwi zaznaczone : glukoza, morfologia, tsh, fsh, lh, prolaktyna, estradiol. Stwierdził mi to pa samym badaniu usg-dopochwowym bo to widzi, że w jajnikach mam za dużo pęcherzyków są za małe nie dojrzewają i mogą nie wypuszczac komórek do zapłodnienia a badanie z krwi ma wyjaśnić powód tej choroby u mnie i wtedy zdecyduje gin co dalejGaga a jeśli możesz to powiedz mi prosze jakie badania robisz? No i jak to masz pco? Normalnie na USG ci stwierdził czy robiłaś jakieś dodatkowe badanie? Bo ja mam Hashimoto i też się naczytałam że przy tym bardzo czesto występuje pco. No i moja szwagierka ma. ANiby jak pytałam lekarza to mówił że ok, ale jakoś tak niespokojna jestem:0
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Tez mam hashimoto i tez miałam podejrzenie pco, ale dlatego że miałam nieregularne okresy bo na usg wyszło wszystko ok :-) badania potwierdziły ze jestem zdrowa ;-) powinnam dziś zażywać urofuragine dalej ale jest mi niedobrze juz od tych leków :-(
Lilolo
Lux,
To serdecznie jej współczuję bo to nic fajnego.
Wiem jak to meczy. Albo jak ciężko jest utrzymać się w pracy gdy człowiek co trochę chory...
To serdecznie jej współczuję bo to nic fajnego.
Wiem jak to meczy. Albo jak ciężko jest utrzymać się w pracy gdy człowiek co trochę chory...
reklama