reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux,

Raczej nie. On doskonale wie co się stało. Słyszę po rozmowie z nim i widzę po smsach. Ale po prostu zdziwiło mnie to, że się fnami interesuje. Bo ostatnio co innego pokazywał.
bo dopiero jak się coś traci to się docenia co się miało, więc może naprawdę zmieni go to na lepsze

Mam wolny wieczór lukasz zaraz przyjedzie i zabierze Gutke do sali zabaw, mają wrócić na 20 :)
Fajnie bo kiepsko się czuje coś. Dostałam jakiegoś dziwnego kaszlu i osłabienia.

Oj, dużo piszecie.
Ja po pracy wykończona. nie mam siły siedzieć przy laptopie.

U mnie 2 dc. Taka skąpa ale boli brzuch i plecy. Aż w biodra ból idzie.

Gaga, i sprawa się wyjaśnia. Znam laskę po pół roku leczenia pcos jest w ciąży. Naturalnie. Więc to tylko kwestia czasu.

Kami, dbaj o siebie. Osłabienie organizmu w ciąży to kiepska sprawa. Machnij sobie syropek dla ciężarnych z maliny czosnku i coś tam jeszcze.

Spokojnego weekendu.

Gaga,

Co do rozmowy to wolałabym nie. Zależy mi na spotkaniu na neutralnym gruncie. Ale nie zarzekam się, że nie. Szykuje młoda i niech jada bo chyba mnie jakieś grypsko dopada, albo stres i strach ostatnich dni wychodzi. Nie widziałam go parę dni, a czuje się tak jakby to lata upłynęły [emoji17]

Jołasia,

Przytulam . Szkoda, że @ przyszła :( kciuki za kolejny cykl &&&&

I dzięki za radę z syropem. Na pewno skorzystam chociaż pamiętam z ciąży z córką, że okropne to jest w smaku :(

Jołasia mam nadzieję, ze mi się szybciej uda niż pół roku no ale zobaczymy jak to będzie

Kami głowa do góry czujesz sie tak bo go kochasz i Ci zależy inaczej to by to po Tobie spłynęło a on skoro się odzywa to tez myśli o Was, jeszcze się Wam ułoży :*

reklama
gaga trzymam kciuki, żebys się szybko wykurowała i zaczeła jak najprędzej działać - oczywiście z pozytywnym skutkiem :)

kami współczuję złego samopoczucia, ale myślę że to w dużym stopniu reakcja organizmu na ostatnie stresy, a poza tym to w aktualnym sezonie duże ryzyko zachorowania a na dodatek w ciąży możesz leczyć się tylko naturalnymi sposobami.. i to jest najbardziej przerąbane chyba, bo czasami choroba się długo ciągnie.

Do góry