reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Edyta,

A no to zależy jak na to patrzeć. Jeżeli z cykli wywolywanych czyli takich co miałam od kilku lat to 4dni (test wyszedł w 24, a zwykle w 28 dostawałam @ po odstawieniu tabletek) ale z naturalnych to 7 dni (31dniowe cykle).

Ale mną się nie sugerujcie bo ja mam te sprawy cyklowe mocno rozregulowane wiec to ciężko cokolwiek stwierdzić :)

reklama
No i dziewczynki miałyby lepszy kontakt :)

Naprawdę bardzo chciałabym córkę mała Emme lub Alicję :)

Ja to mam wymagania [emoji38] [emoji38]

Kazdy ma jakies marzenia czy pragnienia ty chcialabys corke ktorej ci z calego serca zycze ,ja tez bym chciala dziewczynke ale nie sadze ze tak bedzie ,wazne aby wogole w ciaze zajsc a pozniej bede marzyc haha

Jeszcze pół godzinki i koniec na dziś :)

Wyjątkowo spokojny dzień musze przyznać. Jak tylko wyjdę od Tymona to zabieram Gutke na rurki z kremem i kupię jej jakiś soczek :) mamy tu taka fajna cukiernie z krzesełkami dla dzieci to trochę sobie posiedzimy :)

Jeszcze pół godzinki i koniec na dziś :)

Wyjątkowo spokojny dzień musze przyznać. Jak tylko wyjdę od Tymona to zabieram Gutke na rurki z kremem i kupię jej jakiś soczek :) mamy tu taka fajna cukiernie z krzesełkami dla dzieci to trochę sobie posiedzimy :)

To musicie miec dosc ladna pogode :-) u nas cieplutko wiec niedlugo biore dzieciaki i idziemy na spaceros ,tylko jeszcze kilka rzeczy mam do roboty a i na obiad bedzie pizza bo nie chce mi sie gotowac :rofl2:

mam takie pytanie bo bratowa mojego mi powiedziała, że jak mam skierowanie na badania krwi od prywatnego lekarza to, że będę musiała płacić za nie jak to jest? drogie są?

Cześć dziewczyny :)
niestety ale nie jestem w stanie nadrobić tego wszystkiego co napisałyście przez ponad dwa dni ;-)

No i dziewczynki miałyby lepszy kontakt :)

Naprawdę bardzo chciałabym córkę mała Emme lub Alicję :)

Ja to mam wymagania [emoji38] [emoji38]

Ja mam Emilka i chciałabym drugą córeczka ale mąż chce synka żeby równowaga była :p

Lady gratuluje synka niech rośnie zdrowo <3
kami co z twoim facetem bo niestety nic nie doczytałam :( ok?

Edyta, u mnie facet jak nic, nawet taki laik jak ja na zdjęciu widzi jajka i siusiaka. Ale oczywiście, że nie nastawiam się na to ze na100 % bedzie to chłopak, chociaż naprawdę wystaje mu tam ze ho ho ;-)
Najważniejsze ze lekarz powiedział ze ma wszystkie organy, ręce, nóżki, paluszki, serducho bije i dzidziuś wygląda na zdrowego.

Rozmawiałam przed chwilka z szefem, od 18 marca wracam do pracy wiec jestem bardzo szczęśliwa ;-)

Kamilove rurki z kremem pycha. Zazdroszczę Wam :-)

mam takie pytanie bo bratowa mojego mi powiedziała, że jak mam skierowanie na badania krwi od prywatnego lekarza to, że będę musiała płacić za nie jak to jest? drogie są?

Wydaje mi sie ze bedziesz musiala placic ale pewna nie jestem

Edyta, u mnie facet jak nic, nawet taki laik jak ja na zdjęciu widzi jajka i siusiaka. Ale oczywiście, że nie nastawiam się na to ze na100 % bedzie to chłopak, chociaż naprawdę wystaje mu tam ze ho ho ;-)

jesli ma konkretne klejnoty to nie sposob ich nie zauwazyc :-D a ktory to tydzien juz u ciebie ?

reklama
Do góry