reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Moja tesciowa dowiedziala sie ze jestemmw ciazy glupia baba. Zwyzywala mojego ze jestesmy niepowazni ze my sie nie nadajemy zeby miec dziexi a co dopiero 2. Co za babsko cale szczesciemze ona praktycznie ze mna nie gada i mimo ze mieszka 5 minut srogi to ostatnio widziala mnie i mlodego chyba 2 tygodnie temu.

reklama
Claudia-gdy moja teściowa dowiedziała się o mojej ciąży to usłyszałam: chyba was p.o.p.i.e.r.d.o.l.i.ł.o! I inne piękne słowa. No cóż, niektpe baby na babcie się nie nadają. Nie nadają się nawet na bycie człowiekiem :-/

Enej ja mierze w ustach zawsze głęboko pod językiem z lewej strony. Tak sobie upodobalam. Zawsze k tej samej porze. Każdy wykres wygląda inaczej wiec myślę że nie ma się co porównywać. Bo ja też szukam i patrze i mam tak równo a inni mają skoki i chyba taki mój urok :)
Ja nie chciałam mierzyć w pochwie. W ustach tez może być.
Po jakimś czasie zauważysz zależności i skoki czy spadki. Można się fajnie nauczyć i swoim ciele czegoś.

reklama
Acha enej i często przed owulacja jest spadek, dopiero trzy wyższe temp świadczą o owulacji. Musisz mierzyć od początku to będziesz wiedziała jaka masz ta temp w pierwszej fazie i drugiej żeby porównac

Do góry