Moja tesciowa dowiedziala sie ze jestemmw ciazy glupia baba. Zwyzywala mojego ze jestesmy niepowazni ze my sie nie nadajemy zeby miec dziexi a co dopiero 2. Co za babsko cale szczesciemze ona praktycznie ze mna nie gada i mimo ze mieszka 5 minut srogi to ostatnio widziala mnie i mlodego chyba 2 tygodnie temu.
reklama
Claudia-gdy moja teściowa dowiedziała się o mojej ciąży to usłyszałam: chyba was p.o.p.i.e.r.d.o.l.i.ł.o! I inne piękne słowa. No cóż, niektpe baby na babcie się nie nadają. Nie nadają się nawet na bycie człowiekiem :-/
madziolina_p
Fanka BB :)
A moja to cieszy sie z mlodego i namawia, ze teraz to siostre robcie hehe
anulka88k
Fanka BB :)
Enej ja mierze w ustach zawsze głęboko pod językiem z lewej strony. Tak sobie upodobalam. Zawsze k tej samej porze. Każdy wykres wygląda inaczej wiec myślę że nie ma się co porównywać. Bo ja też szukam i patrze i mam tak równo a inni mają skoki i chyba taki mój urok
Ja nie chciałam mierzyć w pochwie. W ustach tez może być.
Po jakimś czasie zauważysz zależności i skoki czy spadki. Można się fajnie nauczyć i swoim ciele czegoś.
Ja nie chciałam mierzyć w pochwie. W ustach tez może być.
Po jakimś czasie zauważysz zależności i skoki czy spadki. Można się fajnie nauczyć i swoim ciele czegoś.
reklama