reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
ja też :) i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny tutaj ;) każdej z nas się uda ;) ja miałam szczęście i trafiłam pod opiekę cudownego specjalisty, który od razu wdrożył leczenie odpowiedznie dla mnie i wcale nie hormonalne ;) bo bał się, że przez ingerencje hormonalną może być trudniej ;) no i masz.. pierwszy cykl na lekach od niego.. a właściwie pierwsze 20 dni i już bach i ciąża :D

Naprawdę cudownie się czyta o kolejnych udanych staraniach :tak:
Ja za 20min kończę pracę, jadę odwiedzić z Młodym mamę w szpitalu i później do domku oblukać mój nowy telewizor :-D bo w weekend zaszaleliśmy z mężem, kupiliśmy telewizor, blender i odkurzacz :zawstydzona/y: dziś mąż odebrał rano tv i już zamontował, a ten stary Młody dostał do pokoju, więc też się cieszy ;-)

Bez tytułu.jpg
Nie pamiętam, kto chciał nacieszyc oko dwoma kreseczkami.. no niestety moje wciąż tak blade, że ledwo widać na fotce, więc wstawiam wyniki :) swoją drogą to ciekawe, że mam taki wynik, a testy nadal takie bladziutkie ;)

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Tomek znalazł w autobusie roboczym tel. Nie wiedział czyj on był. Potem zaczął dzwonić ten tel. Okazało się, że to właścicielka tego tel. Pojechaliśmy jej go oddać. Aż się kobiecina popłakala.

Do góry