reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Ja mam dziś wolne i jutro chyba też. Zanudze się
Ja za chwilke ide myc wlosy bo jak maz wroci to jade na zakupy ,odetchne troszke od domu dzieci i obowiazkow hihi
Gratuluje cudowne wiadomosci :-)
super
Dziękuję jeszcze sama w to nie wierzę ale w sumie to przeczuwałam, że ten cykl będzie szczęśliwy
ja też i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny tutaj każdej z nas się uda ja miałam szczęście i trafiłam pod opiekę cudownego specjalisty, który od razu wdrożył leczenie odpowiedznie dla mnie i wcale nie hormonalne bo bał się, że przez ingerencje hormonalną może być trudniej no i masz.. pierwszy cykl na lekach od niego.. a właściwie pierwsze 20 dni i już bach i ciąża
Naprawdę cudownie się czyta o kolejnych udanych staraniach
Ja za 20min kończę pracę, jadę odwiedzić z Młodym mamę w szpitalu i później do domku oblukać mój nowy telewizor bo w weekend zaszaleliśmy z mężem, kupiliśmy telewizor, blender i odkurzacz dziś mąż odebrał rano tv i już zamontował, a ten stary Młody dostał do pokoju, więc też się cieszy ;-)
Ja za 20min kończę pracę, jadę odwiedzić z Młodym mamę w szpitalu i później do domku oblukać mój nowy telewizor bo w weekend zaszaleliśmy z mężem, kupiliśmy telewizor, blender i odkurzacz dziś mąż odebrał rano tv i już zamontował, a ten stary Młody dostał do pokoju, więc też się cieszy ;-)
madziolina_p
Fanka BB :)
Kinga!!! Mega!!! Ktory to cykl?
Nie da sie odczytac wyniku
Nie da sie odczytac wyniku
reklama