reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ogólnie jestem zdrowa. Tak jak pisałam,badane w wakacje hormony były ok. Usg, cytologia, wszystko ok. Cykle regularne. Czasami 1 czy 2 dni przesunięcia, ale to zazwyczaj w wyniku jakiś wyjazdów. Wiec nie widzę żadnej przyczyny tego opóźnienia.
Poszukam laboratorium gdzie robią bete. Jak @ się nie pojawi to pod koniec tyg pójdę do lekarza.
Zasypiam, nie mogłam zasnąć, dopiero po 1 się udało, a przed 5. Moje dziecko się obudziło ,ja razem z nim i juz nie zasnelismy, przynajmniej byliśmy pierwsi pod szkoła ,a nie jak zazwyczaj ostatni prawie i to biegiem; )

Ja na obiad penne i z sosem moje dziecko uwielbia makaron. Ja znowu mam takie obawy czy wszystko ok naczytalam sie tu u was o biochemicznych , poronieniach i nyych nieszczesciach i dociera do mnie ze zajsc to jedno a donosic to inna sprawa tym bardziej ze mam 31 lat juz wiec troszke to 2 dziwcko pozniej niz powinno

Ania widze ze ty tez w uk mieszkasz ;-)

Kami jak ja musze wyjsc z malym jak pada to mnie az krew zalewa ,moj maly nie przepada za deszczem potrafi taki cyrk zrobic :sorry2:

Dziewczynki, mam pytanie do tych z was ktore maja juz jakies doswiadczenia zwiazane z ciaza - czy ten pierwszy miesiac ciazy jest bardzo "wrazliwy"? W sensie czy trzeba unikac wysilku fizycznego? Chodzi o to ze moge byc w ciazy(raczej nie ale nie wykluczam), za 4 dnia termin @ i dopiero sie dowiem a juz dzis musze sie zapisac na tance. Cwicze reggaeton i mam bardzo wyczerpujace treningi. Nie bylam przez caly luty z roznych powodow i teraz zastanawiam sie czy moge isc na trening? Czy to niebiezpieczne dla ewentualnej fasolki?

reklama
Dziewczyny nie możecie sie tak martwić bo to nie jest zdrowe,
Moja znajoma urodziła zdrowe dziecko ( w maju ide na komunie) w wieku 42 lat wszystko było ok moja szwagierka 30 lat i urodziła zdrowe kolejna koleżanka 34 i śliczne ma słoneczko. Wiem ze mi łatwo sie mówi bo nie jestem i bede panikować jak zajdę no 2 razy straciłam ale licze ze pogoda was nie załamie całkowicie ( jade do pracy bez parasola a ty grad!!)
Miłego nią życzę i udanych zakupów

Do góry