reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Witam Wszystkie :*
nadrobić Was po dwóch dniach to nie małe wyzwanie ale udało się :)
więc w skrócie gratuluje wszystkim co się udało i duuuużo zdrówka życzę, bardzo się cieszę, że Wam się udało, bardzo mocno ściskam te co ich wredna @ dopadła oby marzec był owocniejszy :*
no i Lux brak mi słów do Twojej teściowej wyjątkowo wredne babsko ale to zło do niej kiedyś na pewno wróci i oczywiście trzymam kciuki za Twoją pracę

reklama
Ja jednak zamiast wiesiolka siemie lniane bede pila 3 razy dziennie i duzo wody. Zobaczymy :-)
Maz teraz od czw do ndz jedzie z kolegami na narty i juz mu zapowiedzialam, ze jak wroci to ma byc wypoczety i gotowy!

Ja jednak zamiast wiesiolka siemie lniane bede pila 3 razy dziennie i duzo wody. Zobaczymy :-)
Maz teraz od czw do ndz jedzie z kolegami na narty i juz mu zapowiedzialam, ze jak wroci to ma byc wypoczety i gotowy!

a gdzie doklanie jada ? Swoja droga lubie jezdzic na nartach ale od nart i sniegu wole ciepla plaze i morze :-p

Ja dzis na obiad gotuje flaki ,a wy co gotujecie ?

ide dzis na 17 do lekarz i zobaczymy co mi powie na ten mój dłuuugi okres. Brzuch tak mnie boli ze zaraz w pracy nie wysiedze jeszcze 3,5 h i czuje jakbym dostała krwotoku a nie okres tyyyle leci...

ide dzis na 17 do lekarz i zobaczymy co mi powie na ten mój dłuuugi okres. Brzuch tak mnie boli ze zaraz w pracy nie wysiedze jeszcze 3,5 h i czuje jakbym dostała krwotoku a nie okres tyyyle leci...

Kotek martwie sie bo to nie normalne :no: zaraz po wizycie daj nam znac co lekarz powiedzial ,a nie mozesz sie zwolnic wczesniej ?

Mnie ostatnio jakieś strachy dopadły, że mogę urodzić chore dziecko :-( wiadomo, wiek i w ogóle :-(

Mam podobnie i czasami mysle czy nie kusze losu po raz czwarty ale nie mam na to wplywu ...nawet jak urodze chore dziecko to i tak bedzie moj najwiekszy najkochanszy skarb ;-)

oczywiscie dam znac, nie moge zie zwolnic bo koncze rozliczac jedna firme dzisiaj wiec nie da rady, musze jakos przezyc.

szkoda :-( nawet sobie nie wyobrazam jak musisz sie meczyc :confused:

reklama
Dobra, chybieram sie do miasta.

Chyba machne nam fotoksike

Ja się od rana zastanawiałam czemu on tyle błędów pisze ten laptop paskudny a tu mąż wczoraj na klawiature niemiecką przestawił i zapomniał zmienić

Do góry