reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Karola moj to juz wielki synek i szalu dostawalam ze nie chce siedziec na nocniku za 3 miesiace bedzie mial 3 latka. On tez sporo sika bo pije jak szalony on wypija dziennie 2-3 litry

reklama
Claudia,

No widzisz, a tak się martwilas ;)

Ja moja córkę pod wpływem rodziny zaczęłam sadzac na nocniku jak miała 15/16msc dziecko nic z tego nie rozumiało chodziło posiusiane i tak jeden dzień dałam się namówić potem pierdzielłam wszystko w kat. Teraz 2,5 dnia i dziecko wszystko robi i samo wola. Tak więc jak widać na wszystko jest odpowiedni czas i pora :)

Brawa dla synka :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Dziekuje w imieniu synka :-) no przeciez bedzie starszym bratem to wypada robic siusiu do nocnika . my mamy watrdobke ziemniaki i mizerie

Co macie na obiad? Karola-a masz jakieś objawy ciąży?

Moim objawem jest tylko brak od poniedziałku @ ! W poprzedniej ciąży też to było objawem ciąży i nic innego :p ale wtedy test wyszedł mi pięknie dwie grube kreski!

Ja właśnie zjadłam kaszkę kus kus z grillowaną piersią kurczaka pieczarkami i cebulką z sosem jogurtowo czosnkowym mniiiam :D mój mężuś mi tak dziś dogodził :) a zaraz musze do pracy zmykać :(

Dziewczyny moje dziecko dzisiaj jak wstalo to nie chcialo pieluchy od rana sam biegnie na nocnik i ani razu sie nie posikal no jakis szok dopiero co wczoraj mowilam ze on to chyba do szkoly w pieluchach bedzie chodzil wiec to chyba dziecko musi samo uznac ze jest gotowe

brawo super,pewnie jesteś dumna:-)

reklama
Do góry