reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziewczyny a ja sobie wlasnie zrobilam prezent i zamowilam zestaw krem i perfumy Victoria Beckham, nie wiem jak pachna bo pierwszy raz bede miala ale czytalam recenzje ze ponoc bardzo ladne, miala ktoras?

Witam się i ja;)
Czytam Was codziennie, ale mało pisze bo zalatana jestem...
No tak z facetami to zawsze problem.. Mój jak idzie na imprezę to też zawsze na godzinę dwie a potem wraca nad ranem.. Ale ufam mu, tylko martwię się żeby mu nic złego się nei stało. Bo to różni wariaci chodzą po ulicach..

Dziewczyny a czemu bierzecie luteinę? Jakieś konkretne zalecenia? Bo mi gin kiedyś też przepisał ale nie brałam. A teraz mam te plamienia i czekam. Jeśli okres nie pojawi sie do 10.03 do ide do gina i pewnie też luteine dostanę...

Ja sama w domu. Książę mój na kurs poszedł. Wróci ok 16.00 to ja się w między czasie wybiorę do jakiejs galerii na zakupy:) Depresje mam normalnie... Myślałam, że może uda się w tym cyklu ale przez te plamienia kolejny cykl przepadł..;(

Dziewczyny a ja sobie wlasnie zrobilam prezent i zamowilam zestaw krem i perfumy Victoria Beckham, nie wiem jak pachna bo pierwszy raz bede miala ale czytalam recenzje ze ponoc bardzo ladne, miala ktoras?

zuzka ja je miałam kiedyś ale dla mnie były za mocne i siostra sobie wzieła bo jej strasznie się podobały :)

Dziewczyny jak patrze na ten mój test to widze jakiś cień kreski ale nie wiem czy ja go poprostu chce widzieć czy ta kreseczka tam jest :p

reklama
Enej ja mam duphaston bo mialam biochemiczne a jezeli ty masz plamieia brazowe zawsze przed okresem przez kilka dni to tez sa hormonki zeby to ustabilizowac dobrze by bylo wziasc ta lutke jak ci gin zalecil

Do góry