reklama
balladyna
Fanka BB :)
cześć gaga, uśmiechnij się, jutro już marzec
może warto żebyś zmieniła jednak avatarka, zaprogramuj swój umysł na sukces
)) ja się tego cały czas uczę, że stajesz się tym czym są twoje myśli i że trzeba zawładnąć własnym umysłem i myśleniem- zanim one zawładną tobą
ale generalnie jestem typem pesymistycznym ;]
ale generalnie jestem typem pesymistycznym ;]
balladyna
to przez wampiry energetyczne które Cię otaczają, na szczęście to nie będzie trwało wiecznie, w końcu zmienisz otoczenie
a teraz się nie zamartwiaj, może we wtorek się okaże że wizyta będzie szybko i poznasz jakieś odpowiedzi albo przynajmniej coś się ruszy, może zrobisz jakieś badania itp.
a teraz się nie zamartwiaj, może we wtorek się okaże że wizyta będzie szybko i poznasz jakieś odpowiedzi albo przynajmniej coś się ruszy, może zrobisz jakieś badania itp.
gaga92
mam nadzieję, że jak w we wtorek zadzwonię to wizyta na piątek już będzie ale po jej urlopie to nic nie wiadomo, na badania też mam nadzieję zresztą sama mi w maju powiedziała, że jak się będziemy dalej starać a nie wyjdzie żebym przyszła do niej z początkiem roku także nie ma na co czekać
madziolina_p
Ja narazie tylko takie ciemne znikome plamienie, brzuch cmi jak na @ , ale nie mialam tak nigdy, jak sie nie rozkreci to test w pon, ale sie napewno rozkreci
Dziewczyny dzis 9 dc i nadal lekkie krwawienie mam.... w pn zapisze sie do gin i chyba bede musiała prywatnie bo na nfz pewnie usg dopochwowego mi nie zrobia bo ngy nie robili. Cycki strasznie bola....mam nadzieje ze nic sie niepokojacego w nch nie pojawiło...
reklama