reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
cześć gaga, uśmiechnij się, jutro już marzec :) może warto żebyś zmieniła jednak avatarka, zaprogramuj swój umysł na sukces ;))) ja się tego cały czas uczę, że stajesz się tym czym są twoje myśli i że trzeba zawładnąć własnym umysłem i myśleniem- zanim one zawładną tobą
ale generalnie jestem typem pesymistycznym ;]

sama nie wiem już wstałam taka zrezygnowana, wszystko ostatnio jakieś do dupy już poważnie zaczynam się martwić czy nic mi nie ma a dopiero we wtorek będę dzwonić żeby się do gin umówić bo była na urlopie

dzięki Balladyna muszę nad sobą popracować choć ogólnie nie mam z tym większych problemów ale raz za czas łapie mnie gorszy dzień

to przez wampiry energetyczne które Cię otaczają, na szczęście to nie będzie trwało wiecznie, w końcu zmienisz otoczenie :)
a teraz się nie zamartwiaj, może we wtorek się okaże że wizyta będzie szybko i poznasz jakieś odpowiedzi albo przynajmniej coś się ruszy, może zrobisz jakieś badania itp.

mam nadzieję, że jak w we wtorek zadzwonię to wizyta na piątek już będzie ale po jej urlopie to nic nie wiadomo, na badania też mam nadzieję zresztą sama mi w maju powiedziała, że jak się będziemy dalej starać a nie wyjdzie żebym przyszła do niej z początkiem roku także nie ma na co czekać

Ja narazie tylko takie ciemne znikome plamienie, brzuch cmi jak na @ , ale nie mialam tak nigdy, jak sie nie rozkreci to test w pon, ale sie napewno rozkreci

Dziewczyny dzis 9 dc i nadal lekkie krwawienie mam.... w pn zapisze sie do gin i chyba bede musiała prywatnie bo na nfz pewnie usg dopochwowego mi nie zrobia bo ngy nie robili. Cycki strasznie bola....mam nadzieje ze nic sie niepokojacego w nch nie pojawiło...

reklama
Do góry