reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Xkarola,

Jak miałas późna ovu to różnie może być :-)

Najlepiej to byłoby iść na bete, ale jak nie chcesz to może powtórz test w poniedziałek. Trzymam kciuki

reklama
Widze my wszystkie mamy takie barwne zycie i od rana plany o sprzataniu praniu gotowaniu hahahahha.

Ja juz na obiad postawilam , jedna pralka poszla , zaraz zapakuje zmyware. Trzeba bedzie pozbierac malego i jakies zakupy.

Ja to sie ciesze ze w domku mieszkam wiec ani moj potomek diabla nikomu nie przeszkadza ani ja sie tlumaczyc nie musze dlaczego u mnie wiecznie takie larmo hahahah

Karola może miałaś pozna owu tak jak u mnie ostatnio. Też sporo mi się spóźniła. Renatka-u nas tylko jeden pokój, nie mam go gdzie wysłać.

Czesc dziewczyny,
Lux mój mąż nie chrapie ale za to jak jadę do mojej mamy to ona w nocy daje taki koncert ze za ściana słyszę;

Witam sie i ja

Xkarola gdybyś bete zrobiła to wszystko by sie wyjaśniło ,niektórym dziewczynom test wychodzi dopiero 7 dni po terminie ,organizm ludzki to wielka niewiadoma takze wszystko jest możliwe

Anulka witaj

Ja dzisiaj nie gotuje ,maz mnie wyreczy ,za chwilke Ide umyć wlosy na wyjście musze wyglądać jak czlowiek :-p

reklama
A swoją drogą ja mam dziś 2 dzień z Luteina i wczoraj miałam straszny ból.glowy ciekawe czy nie od niej... Mąż do mnie że mam nie brać he a ja mowie że musze:))
U nas są goście więc dziś intensywny dzień śniadanie trzeba podać obiad deser jechać z nimi na miasto coś obejrzeć itp ;)

Do góry