reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
O 10 ide do przychodni :-) dzisiaj mialam przeprawe z maluchami caly dzien bylam z moim 3 latkiem i polroczna dzidzia mojej kuzynki masakraaaa jakas hahahahhaha I kto to mowi 2 hahahah

Rozpoczynamy z mężem starania o dzidzie w niedługim czasie. Mam nadzieję, że nie będzie większych problemów..

Dobrze, że nie "I kto to mówi 3", bo tam jeszcze zwierzaki doszły ;p

Moj synek jest bardzo zywym dzieckiem wszyscy mi zawsze mowia ze poki tylko o tym mowia to podchodza do tego ze przesadzam bo wszystkie dzieci sa zywe i ciekawskie ale jak poznaja mojego to mi wierza ze nie przesadzam hahhaha. Moja przyjaciolka mowi ze gdyny jej starszy (mamy synow w tym samym wieku) byl taki jak moj to by sie na 2 nie zdecydowala hahhahaha

reklama
Do góry