reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kami dziękuję. Ale niestety zaczęło się plamienie i pewnie dzisiaj się rozkręci. Oby tylko nie było potopu szwedzkiego, bo dziś mam siedzieć 6 godzin na szkoleniu. Pewnie cały czas się będę stresować... Wrrrrr...A co do jedzenia... Najgorsze jest to, że jak nawet człowiek chce się dobrze odżywiać to nie ma czym.. Wpada z jednej pułapki w drugą. Ja już różnych rzeczy próbowałam, ale na koniec okazywało się, że właściwie tylko uspakajam swoje sumienie, bo od chemii i rak się nie uwolniłam.

reklama
madziolina jak chcesz to testuj ale ja bym poczekała ze 2 doby, na testach też jest chyba tak napisane że jak nie wychodzi to po 2 dniach powtórzyć, ja robiłam jeden chyba w środe i był negatyw a w piątek już czułam że bedzie pozytyw i w sobote rano wyszło a był to dopiero 25dc ale ze wczesną owu, tak więc trzymam kciuki, tu dzień dwa wiele potrafi zmienić :)

W sumie moze za wczesnie faktycznie :| jeszcze 4 dni do okresu, ale objawow brak jakichkolwiek, tzn tylko piersi przy dotyku bola, ale to zaden oajaw :|

Cześć dziewczyny :)
Ja również próbuje zgubić kilka kg mój cel to 10kg. wiem że cięzko będzie ale staram się, ograniczyłam do minimum ilość spożywanych prze zemnie słodyczy do tego na śniadanko owsianka z jogurtem owocami i łyżką miodu codziennie, obiad normalny nie jakiś specjalnie tłusty , lekka kolacja. Przed kolacją biegałam na dworku po 10-15 minut bo dopiero zaczynam. Od dziś będe biegać ok 23 bo po pracy niestety wcześniej niema kiedy :( Do boju :)

U mnie dalej @ niema :) czekam do jutra na wielkie testowanie :)

Witajcie

Mruva przykro mi ze przyszła @ tule

Natalia jak samopoczucie ?

Skaba moze to tylko plamienie ,Agnes tez plamila na początku ;-)

Kami jak tam corcia?

Karola kciuki za jutrzejszy test &&&

Oddalam krew na bete ale wyniki dopiero jutro. Dzisiaj oczywiscie z ranas znowu sikalam i patyk i dalej tylko cien cienia. Zobaczymy jutro .
Xkarola ja tez staram sie zgubic 10 kilo wczorsj odebralam diete od dietetyka zobaczymy czy pomoze

Witam

Madziolina ja tez mam termin na poniedzialek;-) ale jutro sobie daruje....zatestuje w niedziele jednak;-)
Na twoim miejscu zatestowalabym pojutrze najwczesniej;-)

Xkarola &&&& za jutro!

Claudia &&&& za wyniki

reklama
Do góry