reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ostatnio ten czas pędzi jak szalony ,dopiero byl weekend a za chwilę bedzie nastepny ,oby tak szybko lecialo jak bede czekać na testowanie :-D

Luxuorius moj zje wszystko tylko nie zupy lubi brokuly szpinak, nie wiem co mu nie lezy w zupach moze to ze ciezko sie je je a nie pizwala sobie pomoc bo przeciez jest duzy tylko cos ciezko mamy z sikaniem w gacie hahah

Mój właśnie lubi rosół, jarzynowa i grochówkę i fasolowa. A najbardziej to lubi kluski z kapusta i kotlety. Dwa razy w tygodniu muszą być kluski. On by zabił za to danie :D

Edyta czuje sie dużo lepiej niż przez ostatnie 3-4tyg, już od wtorku nie wymiotowałam, mdłości są owszem ale głównie jak jestem głodna, po wstaniu zaraz coś wrzucam do brzuszka i jest git, a do tej pory od razu było żyganko i nie mogłam tego powstrzymać niczym heh nie wiem czy to zbieg okoliczności czy odstawienie luteiny na tyle mi pomogło, a może poprostu już maleństwu sie organy wytworzyły i wchodzę w lepszy okres :)
Kamilove ja też nie mogłam tu czytać jak pisały laski o obiadach hehe minie ci to za jakiś czas, u mnie mdłości pojawiły się w 5 tyg, w 6 wymioty a najgorszy był 7,8 i 9 tyg. Teraz już czuje jakbym z martwych powstała, zaczynam mieć ochote na jedzonko. Aaa no i wpadam ze skrajności w skrajność bo jak są mdłości to źle ale jak ich nie ma to od razu panika i jeszcze gorzej heh taka dola przyszłej matki :)

Mój za zupami nie przepada ,jedynie zje rosol,kapusniak,fasolowa lub grochowa,pomidorowki nie tknie uraz z dzieciństwa Haha

reklama
A ja zaczynam nowy cykl. @ przyszła wczoraj. Jakoś do ostatniego momentu miałam nadzieję, że to plamienia takie w ciąży ;) ostatnio zaczęłam prowadzić kalendarz ovufriend tylko bez temperatur. Teraz zaczynam na full :) Ogólnie bardzo fajny, polecam.

Moja waga po ostatniej ciąży tez wzrosła i ciężko to zgubić. Nawet zastanawiałam się czy nie mam problemów z tarczyca. Ale wyniki tsh ft4 i ft3 wyszły w normach, wiec prawdopodobnie za dużo i zbyt kaloryczne jem :p
W tym miesiącu się za siebie biorę, mój cel to 10 kg. Korzystalyscie może z książki chodakowskiej? Bo co rusz jakieś wspaniałe przemiany pokazuje na fb ludzi, którzy jedli i ćwiczyli z jej książka. Zastanawiam się czy te przepisy faktycznie są dobre i proste.
szkoda ze @ przyszła,też prowadze tam obserwacje swojego cyklu i jestm zadowolona w koncu zobacze jak wyglada mój cykl,teraz zastanawia sie czy sie u mnie zazieleni...

Do góry