reklama
sporo ale tyle przeszłaś że wcale się nie dziwię kochana pomału stopniowo stracisz zbędne kilogramyRenatka ja bardzo przytylam. Teraz waze 92 kg przy wzroście 161 kg. Zajadalam stratę ciąży i 30 kg przyszło nawet nie wiem kiedy
chodzi o czułość testu te wartosci to są stężenia hormonu hCG w mIU/ml.Dziewczyny o co chodzi z tą 10-tką? bo niewiem
balladyna
Fanka BB :)
Zuzka pod każdym postem jest Polub / Podziękuj
Na forum coś cisza, to poczytałam kilkaset postów do tyłu.
No i gdzie jesteś Pkati? Któraś może coś wie o niej?
Na forum coś cisza, to poczytałam kilkaset postów do tyłu.
No i gdzie jesteś Pkati? Któraś może coś wie o niej?
balladyna
hmmm mam podobno lekkie tyłozgięcie (chociaż miesiączki nie są specjalnie bolesne) i jakoś nie pomyślałam o tym w związku z podróżą plemników, dzięki za info
mam kolezanke z tylozgieciem i zawsze miewala silne bole miesiaczkowe, probowala zajsc w ciaze dopuki nie trafila do madrej lekarki, dzis ma dzidziusia, poczytaj sobie w necie, tak jak przy normalnych warunkach zalecane jest lezenia z nozkami w gorze tak ponoc przy tylozgieciu a brzuchu
balladyna
a może na brzuchu z nogami w górze hehe no coś w tym może być, u mnie mama i siostra też to mają ale obie nie miały problemów z zajściem, chociaż może siostra już wiedziała co robić
im dłużej jestem na tym forum tym bardziej mnie zadziwia różnorodność ludzkiej natury, ile mamy różnych problemów, ile odmiennych predyspozycji, ułatwień lub utrudnień..
im dłużej jestem na tym forum tym bardziej mnie zadziwia różnorodność ludzkiej natury, ile mamy różnych problemów, ile odmiennych predyspozycji, ułatwień lub utrudnień..
reklama