reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Gaga ja też straciłam ciążę, wiem co czujesz :* Renatka ja od wiosny chce zacząć brać wiesiolek. Madzia, bo ciężko dostać te testy o czułości 10.

Lux bardzo przykre doświadczenie :( a też jakie to dziwne za pierwszym razem udało mi się zajść po niespełna 2 miesiącach starań a teraz tyle czasu i nic :(

Lux szczerze mówiąc nigdy o tym nie myślałam zawsze wydawało mi się że nigdy z tym nic nie zrobię bo mam to po mamie ale chyba nie będę sama nic kombinować tylko zapisze się na wizytę do gin bo @ też dawno nie miałam

Lux bardzo przykre doświadczenie :( a też jakie to dziwne za pierwszym razem udało mi się zajść po niespełna 2 miesiącach starań a teraz tyle czasu i nic :(

czasami tak jest ,najgorsze jest to ze te co chca to nie moga szybko zajsc ...my o najmlodszego staralismy sie dwa lata ,teraz przeszlo trzy tyle ze z przerwami ...moje kolezanki urodzily albo jedno albo dwojke a ja nadal sie staram :zawstydzona/y:

reklama
Edyta01 to jest najgorsze jedne nie mogą zajść a drugie usuwają aż się płakać chce :-( zwariować od tego czekania można, mój też sie już nie może dzidzi doczekać jak widzę jak zabawia mojego półrocznego siostrzeńca to aż mi sie serce kroi że ja mu tego nie mogę dać:-(

Do góry