reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
cześć dziewczyny jestem tu dopiero od wczoraj chętnie bym się do Was przyłączyła jak mnie przyjmiecie bo człowiek tak sam myśli,i myśli a nawet wygadać się nie ma komu :/
Gaga witaj napisz cos o sobie ile masz lat ,kiedy termin @,ile sie starasz ,to majdaczek wrzuci cie na liste ;-)
Hahah, Lux przecież wiesz że to żart :*
a tak wracając do poważnych tematów to krążę sobie po internetach i zobaczcie jaki temat znalazłam
Forum.Nastek.pl - Forum Młodzieżowe • Zobacz wątek - Picie na szkolnych wycieczkach
a tak wracając do poważnych tematów to krążę sobie po internetach i zobaczcie jaki temat znalazłam
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Witaj:-)cześć dziewczyny jestem tu dopiero od wczoraj chętnie bym się do Was przyłączyła jak mnie przyjmiecie bo człowiek tak sam myśli,i myśli a nawet wygadać się nie ma komu :/
no to zapowiada się ciekawy wieczór/noc oby zaowocowałoNusia odpoczywam bo dzis beda przytulanki i musze miec sile chociaz to maz sie w wiekszosci napracuje![]()
reklama