reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Olcia szczegóły mam pisać? Ha ha :D a tak poważnie no to w weekend już ruszymy z seksem, bo mój się powoli zaczyna domagać. A po pracy teraz wraca naprawdę zmęczony i nie chce brać na siłę.

reklama
Hmm, ja na bieżąco kupuję, więc nic mi nie zostaje. U mnie nawet jak zrobię danie bezmięsne to mój mąż dodaje do tego dania szynkę :szok: syn zresztą też szuka mięsa na talerzu wiecznie ;-)

Mój mąż np nie pracuje fizycznie więc może też dlatego a jak ktoś np na budowie czy cos to wiadomo ze więcej tego mięsa mu trzeba ;)
Lux no na luzie Ale od 5 dni staram się codzień by seks był he i wczoraj mój mąż pow ze lepiej co 2 dni bo wczoraj już było bez finału. Ale wg kalendarza mam dziś owu o Kurde musze go jakoś sprytnie zbalamucic ;))

Fabi ja z uk wiec niedaleko :-p u mnie tez tylko maz pracuje i zyjemy sobie nie liczac kasy ,na wakacje zawsze mamy, u nas na mundurki tez sporo wydajemy ale to raz na rok ,nie trzeba ksiazek kupowac ,wycieczki to taniocha w zeszlym roku musialam pol roku byc w pl i wstyd sie przyznac ale duzo kasy mi szlo i tak naprawde nie wiem na co :no:

olcia u mnie tez miesozercy ja rowniez .
ewel u mnie warzywa to dodatek ,szpinak uwielbiam w lisciach i klade na kanapke zamiast salaty ;-)

Ja juz posmazylam kotlety ,pomylam podlogi i teraz odpoczywam

Olcia ja zawsze w dzień wypłaty starego jadę na mega zakupy, kupię mięso i mroże, plus oleje, mąki, ryż, cukier i inne takie rzeczy. Plus tam chemia, kosmetyki itp. My mieszkamy obecnie na wsi i codziennie w mieście nie dam rady być by na bieżąco kupować. Jeżdżę raz-dwa razy w tygodniu do miasta.

reklama
To jutro ktos testuje czy dopiero w piatek ? W koncu zaczna sie testowanka bo ostatnio byl dlugi zastoj :rofl2:

Do góry