reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Hejo:)
Kurce czytam Was w pracy ale normalnie nie ma chwili czasu, żeby napisać;)

Kami super Beta!! tak się cieszę, tylko współczuje z powodu małej. Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie;)

Lux moja koleżanka też w domu trzyma kase, jest jak u Was. Ale jej chłop serio do pieniędzy się nie nadaje. Źle wyszło, że Cię okłamał..

Moni jak mi się uda z pierwszym dzieckiem to drugie też bym chciała max 2 lata różnicy. Moja siostra jest 3 lata młodsza. Woel żeby dzieci chowały się jedno obok drugiego.

Claudia ja tak mam, że przy kąpieli widzę taką piała "kropelkę" na sutku a prl mam w normie i gin powiedział, żeby się nie przejmować bo wszyscy tak mają.

Yesenia nie załamuj się. Bądź silna. A z mężem to musisz pogadać. Ewentualnie awantura z tłuczeniem garów;) Mój miał tak samo. Podchodził do starań: "A jak będzie to będzie, a jak nie to nie" Takie zbywanie a mnie szlag trafiała. Bo ja od lekarza do lekarza a on ma w nosie. No i tłukłam gary cały weekend dopiero wczoraj przestałam, bo mi się ovu zaczęła a szkoda mi było :)

Dziś i wczoraj były przytulanki. Zaczynam coraz lepiej rozumieć swoje ciało. Zauważam już śluz płodny, po tych wszystkich lekach. A jutro z poczty odbieram termometr ovu i mikroskop ovu. Mam nadzieję, że nam pomoże..

Tyle, że ja ciągle mam te plamienia.. już od 30.01 trwają i nie przechodzi.. Poczekam zobaczę, czy przyjdzie @ i ewentualnie po niej jak dalej bedę plamić to pójdę do gina..
Czy któraś też tak miała? Ostatnio lekarz powiedział, że to nic takiego. Może jakies wahania hormonalne i tyle.. Ale co z moim okresem.. Też na okres nie wygląda tylko na plamienia bardziej obfite, bez czerwonej krwi..

Eh.. też trzeba iść spać żeby odpocząć a jutro powtórka z rozrywki..:)

reklama
Witam

Enej ja mam plamienia ale u mnie to nie hormony ,z tego co sie orientuje to powinnas zrobic sobie wymaz,cytologie i badania hormonow bo te plamienia nie wzięły sie z niczego i moze byc ciężko z zajęciem w ciaze ,dlatego radzilabym ci jak najszybciej porobic te badania ,jesli to przez hormony to dostaniesz leki i bedzie wszystko ok również takie plamienia moga byc problemem w zajściu w ciaze

Ok wstalam i powstrzymalam sie od sikania na patyczek zobaczymy czy @przyjdzie do soboty jak nie to zrobie test.
Enej we wtorek mam wizyte u lekarza zobaczymy co mi powie mam iskierke nadzieji ze wszystko ok i nie przeszkodzi mi to w zaciazeniu. Wslu****e sie w to moje cialo jak nawiedzona i co 5 minut zmieniam zdanie czy @ nadchodzi czy nie. Kluje mnie mocno w lewym jajniku ale jakos nie potrafie sobie przypomniec czy zawsze tak mam przed miesiaczka czy nie a nie chce nic nadinterpretowc.
Yesenia moj tez tak ma bedzie to bedzie nie to nie i to chyba zdrowsze podejscie tylko ze naszych babskich glow nie da sie od tak zmienic .
Enej mam 2 kolezanki ktore ciagle plamily obie mialy problem zajsc w ciaze jedna jedna jak zaszla to ronila i chyba juz zrezygnowala ale za to druga jest w 14 tyg ciazy wlasnie :-) wiec co przypadek to inny koniec

Edyta ani się spodziejesz a nam się testem pochwalisz :)

Na to liczę i czekam z utęsknieniem :-p

mi jak się uda zajść z drugim to chce rok po roku albo 2lata różnicy max,lekko niebedzie ale trójeczka mi się marzy:-)

Mam to samo tylko mi sie czworeczka marzy ,zawsze chciałam miec liczna rodzinę ale czy sie uda ...

Jak tylko to zauwazylam to zapisalam sie do mojego ginekologa ale musze czekac do wtorku na wizyte. Kurde ze tez teraz sie to przytrafia jak zaplanowalam drugie dziecko

Bo tak zawsze jest,do momentu kiedy sie nie starasz cykle itp.są jak w zegarku a jak zaczynasz sie starać to wszystko sie sypie i jest pod górę :sorry:

Ostatnia edycja:
Te co nie powinny zachodzic to jak kroliki a te co moga dac dziecku szczesliwe dziecinstwo i mase milosci to maja tak przesrane.

reklama
Do góry