reklama
balladyna
Fanka BB :)
faceci to czasami nie potrafią zakumać że kobieta+myśl o macierzyństwie = delikatna sprawa
stroją fochy i odwalają numery w najmniej odpowiednim momencie
stroją fochy i odwalają numery w najmniej odpowiednim momencie
Hej Fabimama to czekamy na efekty starań!![]()
Luxu 2 marca idę zaszczepić się drugą dawką szczepionki na WZW. Czekam na kolejną @ która mam nadzieję też będzie około 24-25 dni i mam dzwonić do gina , on ma mi powiedzieć kiedy idę do szpitala. Wiesz nie chce mi się czasami nawet pisać... a mój mąż to szkoda pisać
Czasami faceci tez ciezko przechodza starania o dziecko bo my dostajac kolejna @ wcale latwiejsze w obyciu nie jestesmy :-)
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Lux no właśnie.. Myślę, że u mnie też tak będzie. Od początku ten cykl był inny. Dużo śluzu było, ovu późno, a piersi dopiero w tamtym tygodniu mnie rozbolały, ale za to tak, że mi je urywa.. masakra
Yesenia dużo siły!!!! Tulam mocno i trzymam kciuki - byle do zabiegu!
mozesz sie milo zaskoczycLux no właśnie.. Myślę, że u mnie też tak będzie. Od początku ten cykl był inny. Dużo śluzu było, ovu późno, a piersi dopiero w tamtym tygodniu mnie rozbolały, ale za to tak, że mi je urywa.. masakra
faceci to bezmozgi i tyle Ci powiem, ooo!Luxu 2 marca idę zaszczepić się drugą dawką szczepionki na WZW. Czekam na kolejną @ która mam nadzieję też będzie około 24-25 dni i mam dzwonić do gina , on ma mi powiedzieć kiedy idę do szpitala. Wiesz nie chce mi się czasami nawet pisać... a mój mąż to szkoda pisać
reklama