reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja ogolnie wszystko lubie co widac po mnie hihi u mnie tez tradycyjna czasem sie glowie co zrobic na obiad aby sie nie powtarzalo
Ale sie glodna zrobilam a chyba wiem co zrobie po jutrze pulpety z jakas salatka z piwnicy
;-)

reklama
Ostatnio zrobilam klopsiki w sosie własnym ,zazwyczaj robiłam w sosie pomidorowym ale juz mi sie przejadly .

A mi teściowa gotuje zawsze 2 dania przychodzę po pracy i tylko musze podgrzać :-) za to ja z mężem robimy niedzielne obiady. Dla mnie to mega wygodne bo po pracy nie musze gotować. Ona z samą zaproponowala ale to jest super teściowa :-)

A mi teściowa gotuje zawsze 2 dania przychodzę po pracy i tylko musze podgrzać :-) za to ja z mężem robimy niedzielne obiady. Dla mnie to mega wygodne bo po pracy nie musze gotować. Ona z samą zaproponowala ale to jest super teściowa :-)
Szkoda, ze moja taka nie jest :/ niekiedy tam na cos nas zaprosi, ale to wiecej ja jej cos zaniose

Ale naprodukowałyście :-)
Fajnie, że nasz watek tak szybko się rozkręca.

enej pytałaś o śluz podczas @, też tak mam. Pytałam o to gin. i ona mówiła, że to nic niepokojącego, więc mam nadzieje, że tak jest naprawdę.

yesenia, Lady Agnes i inne testujące Ja dalej za Was trzymam kciuki.

Joanka85 witaj i powodzenia. Jak zaczniecie się już starać, to daj znać i podaj termin @, to wpisze Cie z poczekalni na listę staraczek, która jest na pierwszej stronie.

Laciakowa, Milka podajcie terminy @, odezwijcie się.

Dzisiaj doszła do mnie przesyłka, na którą długo czekałam. Zamówiłam świecę dla syna na Komunię ręcznie zdobioną, taką z imionami i datą. Tak się bałam, że nie dojdzie w całości, ale doszła i jest śliczna. Taka mala rzecz, a cieszy :tak:
Idę pomału do łóżeczka. Mój ma 2 zmianę, dzieci zasypiają, a Ja mam chwilkę dla siebie, wiec postanowiłam się zaczytać. Siostrzenica pożyczyła mi książkę "Niebo istnieje...naprawdę.
Milej nocy.

reklama
Do góry