reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Kamilove-no dodatkowe koszty teraz są przez głupia nieuwagę męża :/ Edyta ja też lubię to uczucie, gdy robię test
Nie, nie. My o kosztach simlocka wiedzieliśmy i tak razem z zapłatą za zdjęcie zaoszczędziliśmy 130zł w stosunku do ceny w sklepach u nas. Ale martwię się, że ten cały licznik będzie zablokowany i wtedy najprawdopodobniej sima nie da się ściągnąć
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta mamy ten sam termin, pamiętaj hi hi
Pamietam i jesli wcześniej nie zawita wredota to 20 bede czekać na wieści od ciebie
Lilolo
Kamilove to bardzo drogo ja w stolicy zaplacilam 50 zł i trwało to godzinke a w innym miejscu chcieli 70 zł i trzymać tel 3 dni =-O ja tez mam hts tylko one S ;-)
No to jutro 8 styczeń, jeszcze 12 dni do testowania .
No u nas na ten kod trzeba czekać od 2 do 8dni roboczych niestety.
No nic najprawdopodobniej wszystko będzie działo z podkładlą pod sima bez konieczności zdejmowania blokady
Lilolo
Edytka, można tak powiedzieć telefon jest od znajomego kuzyna Ł . On siedzi w Dublinie i kupił dla Ł nowego właśnie tylko z tym simlockiem tesco mobile. Nic nie mówił, że można u nich za darmo go zdjąć.
Ale pisał, że wczesniej jak bratu wysyłał to nie było problemu ze zdjęciem blokady tylko to spory koszt bo to nowe modele telefonów.
Ale pisał, że wczesniej jak bratu wysyłał to nie było problemu ze zdjęciem blokady tylko to spory koszt bo to nowe modele telefonów.
reklama